Neix una nova entitat política a Molins de Rei

Sota les sigles d’AJEIM, l’Assemblea de Joves de l’Esquerra Independentista de Molins s’ha presentat en societat. El primer acte que organitzarà l’assemblea serà un sopar-concert per la Festa Major, el dia de Sant Miquel. També donen suport als actes de l’11 de setembre i a la concentració en defensa de l’escola en català.

Isaac Biscarri i Carles Ros van ser els encarregats de presentar l'assemblea // Jordi Julià

Els membres de l’AJEIM asseguren que el seu origen es troba a les manifestacions contra el tancament de les urgències a l’ambulatori de Molins de Rei que hi ha hagut els darrers mesos d’agost i setembre, on van coincidir els seus membres i van decidir crear aquesta assemblea. El seu objectiu, tal i com declaren en el seu manifest de presentació, és “treballar per una societat més justa i igualitària i per la construcció d’uns Països Catalans unificats, independents, socialistes, ecològics, no patriarcals i sense classes”.

A l’acte de presentació de l’assemblea han criticat la falta d’espais d’oci nocturn pels joves de la vila més enllà dels bars i les discoteques, i han anunciat la primera alternativa d’oci que donaran als joves de Molins de Rei: un sopar-concert popular, amb la música de Cesk Freixas i Els Bergants (versió acústica d’Els Terratombats), el dia de Sant Miquel, coincidint amb la Festa Major. “Vam pensar que no podia ser que el dia 29, que hauria de ser el dia més important, no es fes cap gran sopar popular de Festa Major”, han argumentat durant la seva presentació.

L’AJEIM ha participat a la 7a Marxa de torxes per la Independència i commemoraran l’11 de setembre assistint als actes que es faran a Sant Boi de Llobregat i Barcelona. També participaran a la concentració que ha convocat la plataforma d’entitats Somescola.cat en defensa del català a l’escola dilluns  a les set de la tarda davant l’Ajuntament. Al mateix lloc, a les vuit del vespre,  començarà una nova manifestació contra el tancament d’urgències, manifestacions a les quals l’assemblea ja ha mostrat el seu suport.

Recomanacions personalitzades