Convocada una nova edició del concurs literari Delta

Onze ajuntaments del Baix Llobregat han convocat la sisena edició del premi literari Delta de narrativa escrita per dones. El termini de presentació finalitza el 12 de setembre. La guanyadora rebrà 3.000 euros i es publicarà la seva obra.

L’objectiu del premi de novel·la per a dones Delta, que es convoca cada dos anys, és promoure la igualtat d’oportunitats entre homes i dones a la literatura.El termini de presentació d’obres finalitza el 12 de setembre i es poden presentar només dones majors d’edat.

El tema de les obres participants és lliure, però ha d’incorporar la perspectiva de gènere, utilitzant un llenguatge inclusiu i sense rols sexistes. La guanyadora del premi, dotat amb 3.000 euros i la publicació del libre, es coneixerà el 30 de novembre. La finalista rebrà un premi de 1.000 euros.

Els ajuntaments de Begues, Castelldefels, Esplugues, Gavà, El Prat, Olesa de Montserrat, Sant Boi, Sant Climent de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Vicenç dels Horts i Viladecans són els promotors del premi.  Després de la cinquena edició del premi els organitzadors volen animar a la resta de consistoris del Baix Llobregat a formar part d’aquesta iniciativa, però l’Ajuntament de Molins de Rei enguany encara no ha format part de l’organització del premi.

Recomanacions personalitzades