L’Atlètic Incresa guanya el primer derbi de la temporada

L’Atlètic Incresa supera per 4 a 1 al Molins de Rei CF en el I Memorial Joan Bartolí, un homenatge a un dels jugadors més destacats de la història del futbol de Molins de Rei.

Joan Bartolí va morir el passat mes de febrer i aquest dissabte ha tingut el seu primer homenatge, el I Memorial Joan Bartolí, que ha enfrontat als dos clubs molinencs. L’Ajuntament ja treballa en un reconeixement públic al que va ser jugador de l’Espanyol durant deu temporades, però abans, aquest amistós ha servit per veure un partit entre els dos clubs de la vila abans de començar la temporada.

A menys d’un mes per començar la lliga de Segona Territorial, l’Atlètic Incresa ha superat al Molins de Rei Club de Futbol per un còmode 4 a 1. Com tots els amistosos, és un partit del qual es poden treure poques conclusions però els del barri del Canal tenen l’avantatge, com a mínim de cara al principi de temporada, de comptar amb un grup consolidat amb pocs canvis del que va aconseguir l’ascens de categoria la temporada passada.

Per la seva banda, el Molins és un equip en plena construcció. El grup que va aconseguir la salvació in extremis s’ha vist modificat amb fitxatges de joves jugadors com Carles Capella o Àlex Agudo, que després de guanyar moltes competicions no federades tornen al futbol 11 per donar-li un salt de qualitat a l’equip.

És presumeix un inici de temporada complicat pels dos equips. Un pels canvis en la plantilla i l’altre per l’adaptació a una nova categoria més exigent. De moment, el primer derbi, anota una victòria als del Barri del Canal.

Recomanacions personalitzades