El balcó de l’Ajuntament també protesta contra les retallades

L’Ajuntament de Molins de Rei ja ha penjat al seu balcó una pancarta contra les retallades, responent així a la demanda dels manifestants que des de fa cinc setmanes surten al carrer per mostrar el seu rebuig al tancament de les urgències nocturnes al CAP. Aquest dilluns hi ha convocada una gran manifestació.

La pancarta s'ha penjat al balcó de l'Ajuntament aquest cap de setmana // J.R.

“No a les retallades socials. La sanitat i l’ensenyament són drets bàsics”. És el lema escollit finalment per la pancarta que l’Ajuntament ha penjat al balcó de la sala de plens. D’aquesta manera, l’equip de govern (PSC i CiU) mostra el seu rebuig a les retallades que està duent a terme la Generalitat de Catalunya en matèries tant sensibles com la sanitat i l’educació. A Molins de Rei la principal afectació és la reducció de l’horari del CAP La Granja, que tanca a les 9 de la nit i ha fet que la ciutadania hagi sortit cinc setmanes consecutives al carrer per protestar contra aquesta decisió.

Una de les discussions que ha retardat l’aparició de la pancarta al balcó de la Casa de la Vila ha estat l’aparició del logotip de l’Ajuntament. Finalment, no apareix cap identificatiu de l’Ajuntament i si que ho fa el logotip de “Molins contra les retallades”, la plataforma que està organitzant les protestes que s’han fet durant les últimes cinc setmanes a Molins de Rei. Així ho van decidir en assemblea el passat dimarts 16 d’agost i ho van exigir a l’Ajuntament, que es va negar i va proposar que aparegués l’escut. Aquesta proposta es va debatre a la comissió del passat dilluns 29 d’agost però tampoc va fer el pes als assistents. Finalment, l’Ajuntament ha cedit i ha penjat el cartell al balcó sense el seu logotip per mostrar de manera clara el seu rebuig a les retallades socials.

“Gran manifestació” i més llarga

La pancarta de l’Ajuntament ha de marcar el camí que es pretén que segueixi la ciutadania, mostrant el seu rebuig a les retallades als balcons i al carrer. Per això, dilluns passat es van repartir cartells per penjar als carrers de la vila i es van vendre xapes per ajudar a difondre el missatge. La comissió organitzadora va demanar als assistents a la manifestació que es facin els seus propis cartells.

Aquest dilluns, a les vuit del vespre, s’ha convocat una nova manifestació. Els organitzadors pretenen que sigui més nombrosa que les de les últimes setmanes i parlen de “gran manifestació“. Per visibilitzar més les protestes, el recorregut d’aquesta setmana serà més llarg i passarà pel carrer Major, Rafael Casanovas i el passeig del Terraplè.

 • Teresa

  Todas esas pancartería, que si llevan o no el escudo de Molins, que si la movida la organizan unos partidos y no otros, etc , etc, es pura pandereta de la clase política, para desviar la atención de la ciudadanía, y sin solucionar los verdaderos problemas, lo del ascensor de la pasarela, lo de Mariona, lo del Moli, las goteras del Mercado, la baja productividad del personal funcionario, el bajarnos los impuestos, etc. etc. y empezar a hacer alguna cosa positiva que nos diferencie de nuestros vecinos competidores S. Viçens ( 27.000h) , S. Andreu ( 26.500h) ,que con menos trifurcas, menos sueldos políticos y mociones existenciales en los plenos, nos han avanzado en equipamientos y en servicios para la ciudadanía, buenos polígonos industriales, agilidad en las licencias de apertura, pistas de atletismo, plazas ajardinadas que dan alegría de vivir, etc, etc.

 • Enric Piera

  El tancament del CAP a les 9 de la nit no és "un verdadero problema de Molins" ? és clar que els que has citat ho son però no renunciem a reclamar TOTS els drets i solucionar TOTS els problemes. Per cert, això de la "baixa productividad del personal funcionario" ja cansa una mica. Aporta dades i deixa de donar-li sempre a la "piñata" dels funcionaris perque caiguin els caramels. Jo conec a molts que no donen ni cop i no son precisament funcionaris.

  • Teresa

   Enric : ¿Es Ud. acaso funcionario que se dá por aludido ? , Casals protesta contra los recortes. Martí también , Santamans no será menos , Madorell i Altozano también se apuntan, Paz igualmente, Catudo sólo faltaria, Zaragoza faltaria más, Revestido no se hable más, Espinosa otro tanto, El president Mas está indignado, también lo estan Duran , Blanco, Bono, Rajoy, ….. Puro teatro.

   • Enric Piera

    Teresa, què jo sàpiga treballar com a funcionari no és motiu per ser considerat ni mala persona, ni un monstre ni algú que no te dret a opinar. Si vosté li te una mania especial als funcionaris és el seu problema. Si afirma demagògicament les burrades que afirma dels funcionaris de l´ajuntament de Molins de Rei l´animo a presentar les denúncies, queixes o a fer el que cregui oportú, però fer demagògia sense proves d´un col.lectiu de treballadors és un recurs molt poc original. Estigmatitzar col.lectius amb mentides no és el camí.

    • Teresa

     Enric : Que sepa Ud. trabajar como funcionario o lo que sea, no debe decirlo Ud, deben decirlo los demás, en especial su superior. Yo también me creo la más guapa del mundo y ya soy una vieja chocha.
     Poco a poco vamos viendo en estos foros, quien es quien y a qué partido representa , Seria bueno que en los inicios de las opiniones, indiquemos , P. Ejemplo. Soy funcionario, trabajo en prisiones, soy portavoz en Viu molins de la CUP , estuve conel nro. 17 en listas de la CUP en las recientes elecciones municipales, etc. etc.
     En funcionarios , no todos son iguales, hay que distinguir entre un "educador a sueldo" a un "maestro" , y así en las demás especialidades,…
     Anímo a esos funcionarios del Ayuntamiento "manuel", "ernest" , "ho llegeix algu?", "Maria", que en su dia nos dieron tantos datos de la Interventora , de Clam Consulting, de Motserrat, etc, que nos den más , y nos indiquen cual es el "indice de productividad" de los empleados

     • Enric Piera

      Potser té raó i està chocha, Teresa ( anònim ). O redacta millor el que escriu o no se li enten rés.
      " Que sepa Ud. trabajar como funcionario o lo que sea, no debe decirlo Ud, deben decirlo los demás, en especial su superior." ????? Vostè anònim Teresa pateix el síndrome del taxidermista, no enten les persones si no els posa etiquetes i les te dins una vitrina amb una agulla que els travessa el cos. No entenc què te de dolent ser d´un partit o d´un altre, treballar a una feina o una altra, ser dona, home, estar a les llistes d´un partit polític o no. Això no invalida opinions, i sí, clar, és bo que cadascú conegui quí és cadascú i què opina. El que no sabem és quí és vostè, que s´amaga darrera l´anonimat pel pànic que algún altre "taxidermista social" el pugui clavar a un mural com vostè fa amb els altres.

     • Teresa

      y lo más importante : Hay que decir si se es un personaje publico de la política o no

     • Enric Piera

      ??? què vol dir "hay que decir si se es un personaje público de la política o no" quina diferència hi ha entre ser-ho o no per opinar ?

     • Teresa

      que el personaje poltítico no será imparcial en sus opiniones, y un personaje independiente y anónimo sí lo será.

     • Enric Piera

      Vosté el que vol senyor Teresa és que ningú més pugui opinar, donat que com etiqueta tothom així pot proposar invalidar la seva opinió. Precisament ho diu vosté que és el més beligerant en contra dels drets socials…í ens vol fer creure que vosté és independent ? i anònim….quí no ens diu que pertany a un partit polític de dretes…?

     • ho llegeix algu?

      Enric, no t'encenguis… que sempre fa el mateix. Es dedica a desacreditar i criticar per sistema, sense aportar cap proposta o millora.
      Segueix opiniant, com a tu et sembli, i ignora els atacs escrits que fa aquesta senyora.

     • Teresa

      ¿drets socials? , ¿Qué funcionarios son los responsables del desorden mostrado en los PIRMI (subsidio anti-mendicidad) , 20% de errores, gente fallecida, emigrantes fuera del pais, derrochadores, etc ? , ¿ Cuantos recogedores de chatarra cobran el PIRMI y se sacan un soldazo? , ¿ Cuantos ingleses o gentes de otras autonomias vienen a oprerase gratis en Catalunya en detrimento de los que vivimos aquí? , ¿ Qué funcionarios controlan todo eso? , ¿ Cuantos objetos robados han recuperado esos chulopiscinas de Mossos? , ¿ Cero? , ¿ Cuantos gamberros (véase ascensor pasarela) han detenido la Guardia Urbana de Molins? , ¿ Cero? , No, no queremos esos servicios públicos chapuzas, y a cambio exigimos que se nos bajen los impuestos

     • Enric Piera

      Jo exigeixo que funcionin els serveis, no pas que tot tanqui i que això sembli l´Oest Americà com proposa la Teresa.

     • Teresa

      como los responsables publicos (funcionarios) en gestionar la reparación del ascensor de la pasarela que lleva 2 meses sin servicio , con un total desprecio a la ciudadanía. Si en la privada , un presidente de escalera dejase sin reparar el ascensor sus vecinos lo lincaharian de inmediato, pero,.. en la publica , no , En la publica está permitido todo tipo de chapuzas , y chapuceros,.. Los mismos perros , pero con ,…. Im-pre-zentables , No queremos estos administradores de los dineros de nuestros los impuestos. ¿ Que pasaría si se les dejase sin sueldo a estos politiquillos y funcionarillos, durante 2 meses?

     • Teresa

      no entendí correctamente el contexto de la palabra "trabajar" , si queria decir trabajar normal, trabajar mucho , trabajar regular o trabajar poco,…

 • LA MOSCA COJONERA

  teresa es verdad lo que dice enric los funcionarios del ayuntamiento hacen dos trabajos a la vez y solo cobran de uno el de comprar en horas de trabajo en el mercadillo y los dias normales en el condis ,panaderia etc etc no cobran por voluntad propia (ENRIC PONTE UN DIA POR LA MAÑANA EN LA PUERTA DEL AYUNTAMIENTO Y SINO EN LA PUERTA DE CAN ESCAQUEO ESCANDALO ESTO ES UN ESCANDALO.

  • Teresa

   MOSCA : Totalmente de acuerdo con Ud. Saludos.

 • ho llegeix algu?

  Teresa, d’acord amb quasi tota la teva exposició però estic d’acord en la segona part de la exposició de l’Enric!!!
  L¡Ajuntament o els partits polítics haurien de quedar-se al marge de tot això… bàsicament perquè en són els únics responsables de que estiguem així.
  Deixeu de “trinxar” als treballadors funcionaris. Potser no són tot lo productius que podrien ser-ho… però que ho són els treballadors d’altres sectors? Jo diria que espanya i catalunya no és un exemple de productivitat, ni en la indústria, ni en serveis, ni en agricultura… perquè en canvi tothom es creu en el dret de poder retreure això als funcionaris? I la gent que estafa a la seguretat social? I aquells que cobren l’atur i tenen una altre feina? I aquells que tenen la picaresca d’enganyar? I els “millionaris” que evadeixen impostos? i una llarg etcètera de gent que fa trampes!!!
  Però, la culpa de tot és dels FUNCIONARIS… VA HOMBRE VA!!!!
  La culpa és de l’espècie humana, i això si que no té remei!!
  I Teresa: Poner de ejemplo Sant Vicenç o Sant Andreu… donde ves la mejora respecto Molins? Yo diría que el primero está peor que nosotros, y el segundo tiene algunos problemas precisamente asociados a esa gran indústria y coesión social/religiosa entre la población.

  • Teresa

   Ho llegeix algu? : Gracias por dar su opiníón a pesar de que, creo, Viu molins no se lo llee nadie. Llevo varios intentos con réplica al Enric, que seguramente con lo que nos dice mismamente es un funcionarillo más y Viu molins inexplicablemente, por eso de control de la democracia (véase Franco), no me lo publica , o posiblemente por la ferocidad (murrió) de sus réplicas mostrada en estos foros.
   Mi opinión , equivocada o no , es que la crisis económica actual y el déficit del Estado sólo se solucionará suprimiendo puestos de trabajo del funcionariado, Muchos de los puestos de trabajo de funcionarios están obsoletos o duplicados, y fueron creados en su día en funcion de los delirios de grandeza de cada gobernante de turno y su partido, Estado, Generalitat, Diputacion, Ayuntamientos , y los de nuestro Ayuntamiento ( 5 secretarias para recoger cero(0) de instancias, 0 de licencias de obras, etc.) no es de menos,..

 • Alberto Barredo

  Teresa no sabes donde te has metido discutiendo con Enric. Yo me estoy quitando de Enric y del tabaco. Creo que lo conseguiré. Enric es un representante auténtico de acumulador de derechos. Los tiene como funcionario, como político como independentista radical. Solo le faltan los de liberado sindical y los otros que me callo porque creo que no los tiene ni aspira a ellos. Todo lo que dices es evidente y solo una sociedad miope, y con la panza llena no es capaz de verlo. Esto hay que cambiarlo todo pero justo en la dirección contraria a la que recomienda Enrinc. Solo cuando pongamos los derechos individuales de cada uno de nosotros por encima de los derechos colectivos empezaremos a ir en la dirección correcta. Si no iremos engordando y engordando el problema.

  • Enric Piera

   No hi ha independentistes radicals, hi ha independentistes, com hi ha espanyolistes, catalanistes. Son els espanyolistes els que consideren els independentistes "radicals" per demanar per Catalunya els mateixos drets que tenen els espanyols.

  • Teresa

   Alberto : Estoy totalmente de acuerdo con Ud. Enric es un hombre que va a piñon fijo , Pero no me asusta. Mientras mantenga una mínima educación sin que tengamos que meterle el bozal, creo que seguiré continuando. Eso de liberado sindical nos lo tendrían que confirmar alguien. Lo de la panza llena y seguridad para ello, hoy por hoy solo abarca a funcionarios y cargos de confianza. El sector privado se va desmantelado poco a poco,.. Si no quitamos lastre ( funcionarios) al sistema iremos engordadndo el problema.
   La solución contra la crisis es simple: No comprar nada en los xinos, ni ningún coche de importación, ni de Xina, ni de Corea, ni de Alemania, etc . y que nuestro Rey de Espanya engordado con nuestros impuestos, dé ejemplo y vaya con SEAT , y nada de Mercedes, ni BMW, ni Audi , Saludos.

   • Enric Piera

    Teresa, el morrió millor t´el poses tú, MALEDUCAT. Ara resulta que el senyor Teresa és també espanyolista i monàrquic. El millor que pot fer el borbó és guillotinar-se ell mateix, com a la revolució francesa, quines penques. Aquest tal Teresa no només és un maleducat sinó que també defensa els privilegi dels "ESCOGIDOS POR DIOS Y POR ESPAÑA". No entenc què te a veure treure infermers i policies amb la crisi econòmica, però aquests ultraliberals escombren cap a casa amb mentides…semblen de ES.RADIO.

    • Enric Piera

     Quan no es poden rebatre les idees s´intenta menystenir a qui les diu. Poca solidesa en el que defensen tenen aquesta gent de dretes per no entrar mai en el debat de les idees i insultar, mancar el respecte, acusar falsament treballadors…això és tot l´argumentari de la dreta ? Per cada infermer que treus d´un hospital la banca presta diners a algú ? Els diners de les retallades no son rés comparat amb el que els estats europeus han REGALAT a la banca a canvi de RÉS…be…de rés no…els favors es paguen…el que és indignant és que hi hagi treballadors o pensionistes que defensin la injustícia i el privilegi dels més rics i poderosos contra la majoria de la població. Salut !!

     • Teresa

      Enric : Ud. no tiene ideas, Ud. va a piñon fijo, trangiversando constantemente las cosas que se dicen en el foro para que se avengan a su piñon, Yo soy una ciudadana libre , no soy de derechas, ni soy una esclava monárquica, de ahí mi propuesta para solucionar la crisis actual y mejorar la balanza de pagos, el Rey de Espanya debería dejase de ostentacion con el uso de coches de importación , Mercedes , Audi, BMW, y si nuestro pais tecnológicamente sólo da para SEAT Exeo , pues que vaya con un SEAT Exeo, y esto también es aplicable al presidente del gobierno, de la Generalitat, etc etc.
      El único negocio que tienen los bancos y su razón de ser, es el de prestar dineros, y si no lo hacen van contra ellos mismos. Actualmente los bancos estan espantados (congelados) por la gran cantidad de sobrevaloraciones inmobiliarias, y que los expertos dicen que tiene de devaluarse en un 65 %, y por eso no mueven ficha , y esperan que el mochuelo se lo pague el gobierno corrupto.

     • Enric Piera

      Corrupte pels bancs…clar, que els han corrumput amb els prestecs als partits polítics….La banca sempre guanya.

     • Teresa

      digo,… que el muchielo se lo paguen , a cargo de la ciudadanía, y no se lo encargan a los politiquillos o funcionarillos de base, sino a los de arriba, camuflados politicos y corruptos del Gobierno de España, que cuando salgan, querran un buen empleo en la privada, como en los casos de ,… Felipe Gonzales (PSOE) , Antonio Zaplana (PP) , José Mª Aznar (PP) , Miguel Boyer-Preysler (PSOE), Narcis Serra (PSOE) , Rodrigo Rato (PP) , etc. etc. etc. Una verdadera bazofia de España.

     • Enric Piera

      Què te a veure això amb CiU tanqui el CAP de Molins des de les 9 del vespre a les 8 del matí ? quina demagògia.

     • Teresa

      Enric : ¿ Y que tiene que ver con el CAP toda esa bazofia? , "No hi ha independentistes radicals, hi ha independentistes, com hi ha espanyolistes, catalanistes. Son els espanyolistes els que consideren els independentistes "radicals" per demanar per Catalunya els mateixos drets que tenen els espanyols. "

   • Carlos

    La solución contra la crisis son la cantidad de autónomos y pequeñas empresas que han de tirar esto adelante y no cuatro coches de importación. Y desde aquí reivindico que cada vez nos están dando más por saco a los emprendedores. Llega un momento que te ponen tantas trabas desde el ayuntamiento y los organismos públicos que dan ganas de decirles "QUE TRABAJE TU PADRE, NO SABÉIS OTRA COSA QUE INVENTAROS IMPUESTOS PARA COBRAR".

    • Teresa

     patatas francesas, maiz francés, champany frances, foiegras frances, queso frances, trajes y vestidos hechos en china, en vietnam, verduras de Marruecos, viajes de vacaciones al extranjero, espumosos italianos, etc. etc. etc.
     Estoy de acuerdo con Ud . con las trabas y más trabas de los Ayuntamientos, siempre amparándose en nombre de la ciudadanía, sin adquirir responsabilidades de nada, sin solucionar nada de nada, sólo persiguiendo el dinero, y sólo el dinero. Abominable.

    • Enric Piera

     Carlos, el que fa que els emprenedors no puguin tirar endavant és la manca de crèdit. A Alemanya paguen més impostos i les empreses tenen moltes més facilitats. No s´enganyi amb els discurs de la dreta Carlos, la banca és qui no li facilita el crèdit, la banca és qui li cobra una fortuna per la hipoteca i ha anat de la mà amb els constructors per especular i fer-li pagar una vivenda a un preu no real. Carlos, posi la visual a quí li impedeix realment crear riquesa. Salut !!

     • Carlos

      Enric,
      No me dejo engañar por el discurso de nadie, tengo la suficiente inteligencia y personalidad para no ser de ningún partido político (y menos con la calidad institucional que hay actualmente). Nadie nos a puesto la pistola en la cabeza para ir a la banca y pedir dinero. El problema es que se ha querido vivir como un pais rico y aún no nos enteramos que no lo somos.
      A parte de la financiación (no te quito razón), la principal causa que los emprendedores no salgamos hacia adelante son las trabas de la administración pública, solo saben que freirte a impuestos, papeleos y te hacen perder el tiempo. Se deben creer que el dinero sale de los árboles o algo así. Nuestro pais es uno de los más "tocapelotas" si quieres constituir una empresa. Alemania nos lleva 10 años de ventaja y siempre me dicen que de pirineos para abajo unga unga……es triste pero les doy la razón……

    • Teresa

     Carlos : Totalmente de acuerdo con Ud.

 • Enric Piera

  Teresa, potser per tú ser funcionari és un demérit, per mí ser mestre, infermer o policia no ho és. Afirmar que la crisi és culpa dels serveis que presta l´estat és fer-li el joc precisament als que han creat la crisi, els que no la pagaran. El dèficit és en proporció de 1 a 7 privat, no pas públic. Si et consola atacar als "funcionarillos" pensa que tú també ets un vividor de l´estat, un "pensionista". Cal ser miop per pensar que fer fora personal sanitari ( com esta fent La Generalitat ) solucionara la crisi o es crearan llocs de treball. Fer fora 10 infermeres ajudarà a que la banca doni crèdits a les empreses ? NO. Però si els amants del privilegi dels més rics us consola atacar allò públic, allò que presta servei en IGUALTAT de condicionss, consoleu-vos.

  • Gerard

   Totalment d’acord

  • Teresa

   Enric : La crisis económica la han ocasionado los políticos , la mayoria de ellos ex-funcionarios sin preparación, que no han sabido encaminar y estimular los sectores productivos privados. Por favor , No nos confunda Ud. con su dierrea sin tener estudios de economía, El déficit es una cosa totalmente estatal, Las empresas privadas tienen sus cuentas de resultados y/o cotizan en bolsa, y asumen los riesgos por ellas mismas.
   Quizás Ud. tenga acceso a datos publicos que yo no tengo, pero hoy por hoy desafortunadamente no soy pensionista..
   Lo que está haciendo actualmente la Generatitat (CIU) es poner en orden a todo ese desbarajuste que dejaron los vividores del tripartito (PSOE+ICV+ERC) , ¿ 20 % ahoro en pirmis es poco ? . Los puestos de trabajo se deben generar en la privada y no en la aquilosada pública

   • Carlos

    La crisis económica la ha generado toda la gente que ha vivido por encima de sus posibilidades. Lo que no han sabido hacer los políticos ha sido gestionarla.

 • Enric Piera

  Pel que fa a l´Alberto, be, un defensor del neoliberalisme espanyolista més ranci, que defensa que si no tens diners et pots morir a un racó…no tinc rés a dir, ja s´ha desacreditat amb els seus insults i amenaçes durant més d´un any. Els drets individuals…el Dret a l´Habitatge no el garanteix el capitalisme sense control ( comprovat ) , el Dret a la Salut no el garanteix el neoliberalisme de CiU ( comprovat ), el Dret a un treball digne no el garanteix el capitalisme ( comprovat: 5 milions d´aturats a l´Estat Espanyol ). Alberto caus en la contradicció quan dius que soc un "acumulador de derechos" però apel.les als "drechos individuales", aclareix-te. El capitalisme ens ha dut a aquesta crisi i la dreta ens fa creure que la crisi és de l´Estat i de les prestacions socials que dona. Hem de ser comprensius amb qui no s´adona però combatius amb qui ho nega per defensar els privilegis d´una minoria. Salut !!

  • Teresa

   Enric : Cualquier cosa que toca la publica lo convierte en fango, No queremos tantos servicios , Queremos que nos bajen los impuestos, No queremos nada de ellos , ni que nos administren nuestros dineros porque son unos nefafastos administradores.
   Quien no pueda comprarse un piso, que espere el tan anunciado descuento del 65% o que se vaya de alquiler, Quien se crea un buen trabajador y listo, que se monte su propia empresa y no espere a ser un depèndiente, En la salud convendría controlar a los extranjeros , bajarnos los impuestos y pagar alguna visitilla , así como en la enseñanza pagar algo,…. Saludos.

   • Enric Piera

    Ostres, i la iniciativa privada que ha ensorrat bancs, empreses, famílies desnonades…Teresa, no parli en veu de tothom. Què vol dir "no queremos tantos servicios"…queremos que nos bajen los impuestos…clar…això per qui es pugui pagar una mútua, o per qui es pugui pagar una carrera universitària a 10.000 euros any…Vostè fa molta por Teresa: afirma que no vol que s´administrin els diners…o sigui, la selva, un món sense sanitat, ni policia, ni drets, ni educació…el capitalisme ens farà a tots lliures i rics…hahaha…"no me hagas més de reir, hombre…" el capitalisme ens porta a la misèria i vostè ens diu que la recepta per superar la crisi i la injustícia social és aprofundir més en la injustícia econòmica.

    • Teresa

     "no queremos tantos servicios" , y concretamente en Molins de Rei , no queremos la Radio funcionaria de RMR-COM-Diputación sin oyentes, con un coste de 300.000 e anual, No queremos Molins Enegía con un déficit de 400.000 e anual, No queremos Bus-Molins , ni el tamaño de los autobuses, que van siempre vacíos, con un déficit de 500.000 e anuales, No queremos placas solares en Moli que no funcionan, No queremos las donaciones de caridad de 400.000 e que hace el Ayuntamiento a las entidades, incluyendo el sueldo fijo del Museo y TVM , No queremos la Fira-birra, No queremos el SLC , No queremos las bicicletas de adorno en Sostenibilidad, no queremos que cierre la Biblioteca en verano, etc. etc. etc.

     • Enric Piera

      "no queremos" en boca de quí parles ? no ho voldràs tú, però la inmensa majoria de la ciutadania de Molins sí que vol serveis. Perque els diners s´els quedin els bancs millor que prestin serveis als ciutadans. Ets tú qui no vol Bus Molins ? quina sort que tens, no necessites transport públic. Les entitats de Molins son la "vida social" a Molins. Entenc que per tú la única vida social sigui exprèmer la teva bilis a Viu Molins de Rei però a part d´això hi ha moltíssima gent que te una veritable vida social. Surt al carrer.

     • Carlos

      Bus Molins sí, pero con dos dedos de frente. Si que es verdad que alguna vez cuando lo he visto pasar por la calle lo he pensado "donde vaaaaaaa este pedazo de bus para dos personas", vaya derroche, no se si saben que existen microbuses mucho más eficientes.
      Es un poco a baja escala lo que pasa con el AVE. Miedo me dá el "Iluminati" que gestiona todo esto, qualquier dia empiezan las obras del metro Molins.

     • Teresa

      Carlos : Totalmente de acuerdo Ud. , Con un bus más pequeño y agil, tendíamos más que suficiente, ¿ Quien gestiono en bodrio? , ¿ La veba (ICV)? , Hala !, Otra lapa más de Soler-Sauret a cargo de los presupuestos municipales. Si los busses van vacios, bajen los precios hasta que vayan llenos !!! , No prodría haber peores gestores que los funcionarios públicos.

     • marcos

      Teresa.
      Lo tuyo con los funcionarios es muy enfermizo.
      Qué tienen que ver los funcionarios públicos con la gestión?
      No gestionan los funcionarios, gestionan los políticos.
      Basta ya demagogia barata y por favor sea un poco más seria/serio y riguroa/riguroso

     • Enric Piera

      Jo estic d´acord en una cosa amb la Teresa, i és que es sigui més flexible en rectificar quan una cosa no va be. Per exemple en els preus del bitllet de bus si va buit, però la seva obsessió amb els funcionaris és patològica. No hi ha pitjors gestors que els de la privada. Proves: la banca i els especuladors, que ens han ensorrat a tots. Per això la iniciativa privada sempre ha volgut apoderar-se d´empreses públiques a preus barats. La iniciativa privada no l´importa el bon servei, o ningú recorda el que va provocar Endesa a Girona durant les nevades ? la empresa privada NO SERVEIX per garantir els serveis bàsics ( salut, seguretat, educació ) perque els seus valors son econòmics, no l´importen les persones.

 • marcos

  La Teresa ó el Tereso, no tiene ni la más mínima vergüenza y lo viene demostrando hace ya mucho tiempo.
  Está amargada/amargado y así querida/querido no se puede vivir.
  No hay derecho de meter a todos los funcionarios en el mismo saco. Si tienes pruebas de alguien que no trabaje, como dice y que no rinda, pues dí quien ó quienes son con nombres y apequuidos si es que te atreves y tal vez te caiga una buena demanda de una vez por todas.
  Es muy facil tirar la piedra y esconder la mano.

  Se puede opinar pero no descalificar por descalificar sin aportar pruebas. Basta ya de demagogia y seamos un poco serios.

  • Teresa

   marcos : No hay que dar nombres , basta ir un día a entregar una instancia al Ayuntamiento y ver todas las féminas ( ya no hay hombres) mano sobre mano,… y las telefonistas de los distintos patios (recepción, sostenibilidad, ametller, etc. ) aburridas leyendo el periódico,… Saludos

   • marcos

    Que no estoy de acuerdo contigo Teresa/Tereso.
    Si lo ves, has de decir nombres y apellidos. No se vale meter a todos en el mismo saco.
    No puedes ir soltando mierda y que todo el mundo, en este caso todos los funcionarios queden pringados.
    Di nombres y te vas a encontrar con la suela de tu zapato.
    Yo no se dónde trabaajs ni de que vives pero seguro que si te incluyo en algún colectivo diciendo de todo menos güapos no te gustará.
    No ofendas por favor. Basta ya de tanto ataque a los funcionarios. Tal vez estás dolido/dolida porque alguna vez no superaste una oposición?

    • Teresa

     marcos : Se ve claramente que Ud. es un funcionario resentido, ¿ Esto que me indica de los colectivos son amenazas quizas?, ¿ A quien proteje ? , Basta ya de extorsiones y de sumisiones entre entidades de Molins de Rei , Vamos a decir la verdad y toda la verdad , De momento , Quien calla otorga , ¿ Qué pasa con el sueldo del Museo? , ¿ Cuanto asciende el talon que recibe puntualmente del Ayuntamiento, MTV para entrevistar amañadamente a los ediles?

     • marcos

      Teresa.
      Yo no soy ni funcionario ni resentido. El resentido/resentida eres tu que te sale la bilis por la boca.
      Amenazas ninguna pero diga en qué trabaja para que yo también pueda decir que Vd. y todos los que son como Vd. son "ladrones,sinvergüenzas,chorizos,vagos,maleantes. etc.etc"
      Es muy facil decir que los funcionarios no trabajan y meterse con ellos ya que le sale barato.
      Lo que Vd. hace no es opinar sino descalificar por descalificar sin aportar nada de nada.
      Empiezo a estar un poco harto de tanta mala uva y resentimiento por parte suya.
      Porque por sus escritos se ve muy claramente que está pero que muy resentido/resentida.

     • Teresa

      Bueno,… A simple vista , parece que Viu molins no se lo lee nadie, pero, no es así,… Se lo lee más gente de la que creemos,.. Tras un largo silencio, el Sr. Pascual de MTV ha reconocido el día 13 -9-2011, por la Radio funcionaria municipal-RMR-COM-Publica ,el el programa Bon día i bona hora, que el Ayuntamiento de Molins de Rei le hace encargos y que recibe puntualmente el cheque. Seguramente gastó mucha cinta de video con las entrevistas infantiles con que nos machacó MTV a finales de julio y pricipios de agosto , con entrevistas al Sr. Paz (PSC) , en el que nos mostraba sus visiones eclipticas y grandes avances de su gobierno de los 100 dias, como la supresión de la zona azul en la Granja, la dificil movilidad viaria por el impacto futuro de la supresión de la 6ª hora escolar, y el también impacto a la recogida de basuras los domingos, etc. iéndose alegremente de vacaciones, y dejando sin solucionar lo del ascensor de la pasarela ¿ Por que no ponen zona azul en el barrio de la Incresa , y vemos como reaccionan los cumunistas de ICV ,.. ?

    • Teresa

     marcos/maquesina : ¿ Nombres dice? , Es vergonzoso . Cuando preguntas ¿ Con quien hablo? , Te indican Maria , Montse, Pepi, …. y tienes que insistirles para que suelten su apellido,… que lo sueltan, pero, a regañadientes, claro,.. Son tan inútiles que no tienen ni normativa (protocolo) para ello.

     • marcos

      Tersa/Teresón.
      Estás de los nervios. No da ni una. Lo tuyo es obsesivo y enfermizo.
      Prensentaté a unas oposiciones para funcionario y demuestra cómo se tienen que hacer las cosas dando ejemplo. Que no vale meter a todos en el mismo saco.

     • Teresa

      marcos/marquesina ; "Ante mueta que funcionaria"

     • ho llegeix algú?

      Si claro… y además serías capaz de escribir: antes pobre que rica!!! JAJAJAJA

      De verdad, estoy con Marcos, tienes una obsesión con los funcionarios. O mejor dicho, no tienes la capacidad de diferenciar entre un trabajador de empresa pública con dirección de empresa pública.

      Por cierto, y ya que defiendes tanto la empresa privada… porque la administración siempre tiene que aportar dinero a las empresas privadas? Vease SEAT, Nissan, Seda, GAS GAS, Cola Cao, Agbar, TODOS LOS BANCOS, ENDESA, Gas NAtural!!! Ejemplos de eficiencia y buena gestión!!

     • Teresa

      ho llegeix algú ? : La administración aporta dinero a las grandes empresas empresas privadas o no tan grandes, muchas veces por corrupción (vease hija de Chavez PSOE en Andalucia), mayoritariamente es para que no se les muera la gallina de los huevos de oro , y poder echar una "mordida" a los beneficios , que la empresa pague sus impuestos, su IVA, y "mordida" también a los trabajadores con el IRPF , etc. que le servira para pagar los sueldos de los funcionarios inútiles.
      La administración sabe que sus empresas son ruinosas, por la ineptitud de sus gentes. En Molins : Radio RMR, MTV, Molins Energía, Placas solares, Ascensor pasarela ,etc , etc,

     • ho llegeix algu?

      Es verdad que algunas empresas públicas no generan beneficios. ´Por eso son públicas!!! Y crees que existirian si fueran privadas? Pues no!!!
      Por cierto, a todos los defensores de lo privado, os haría una pregunta:
      Que preferís una sociedad como la americana o como la danesa? Yo, sin dudarlo, y si pudiera escoger, me quedaría con la danesa. Ah, en esa sociedad tambien existen los supuestos "malditos" funcionarios… lo que pasa es que los dirigentes/directores/gerentes/políticos si tienen una escala de valores orientadas al bien de la sociedad.
      Aquí mucho patriotismos (me da igual español que catalan) pero solo es para engordar la cuenta corriente.

     • Teresa

      No hay ninguna empresa publica española que genere beneficios a no ser que sus tarifas se fijen por decreto. La mayoría de las empresas publicas en España se crearon por real decreto el dictador Franco por su afan de codicia de él y su mujer,, de sus ministros y de los tecnócratas del Opus, SEAT (WW) , RENFE (ADIF) , ENAGAS(GAS NATURAL) , TELEFONICA(MOVISTAR) , ENPETROL(REPSOL) , ENHER (SIGLO XXI ), etc. etc. y bien que aún existen siendo privadas.
      No conózco en profundidad la sociedad danesa, y no puedo opinar, pero me imagino que allí los políticos deben tener una escala de valores mejor que los del sur, que tienen la politica como negocio , unos muertos de hambre que en la privada los echarian al primer día de pueba , y que solo piensan en sus sueldos y engordar su patrimonio , ¿ Cómo es posible que Fraga(PP) con un sueldo de diputado tenga tanto patrimonio, y el Rajoy(PP) y Bono (PSOE) también ? , Todos unos chorizos impresentables.

 • la mosca cojonera

  hospital x planta x 5 enfermeras con 20 años de antiguedad rascandose el moño planta x 3 emfermeras nuevas de contrato 600 euros y si le hace la guardia a la veterana para poder hacer el puente de semana santa te 100euros mas y un vale descuento del condis despidos no restruturacion de puestos de trabajo en el funcionariado si perduneu pero algu u tania que di.

 • Teresa

  ENHORABUENA A TODOS !!! , Este artículo en fecha 9-9-2011 con 60 intervenciones ha sido la máxima en Viu Molins, superando las 54 de Opinión/Jordi Casas(SI)/27-5-2011 y a las 45 del Sr. Domenench(CIU) del 16-3-2011 . Felicidades !

 • el predicador

  los bancos nada por aqui nada por alla donde esta la pelotita. son 2 euros de comision

 • Maria

  A veure si ens aclarim després de tan escriure. O sigui, els manifestants insten a l'Ajuntament a ficar aquesta pancarta i els seus responsables Paz-Casals, la posen així com també assisteixen a les manifestacions en contra de les retallades que han portat a terme els dels seus propis partits. És això?
  Potser això ja és el sumum del cinísme i de la poca vergonya de tots plegats. Srs. Paz-Casals no cal que vagin a cap manifestació en contra seva, dediquin el temps a fer les oportunes gestions amb el govern de la Gene. i amb el seu propi partit per tal que Molins no pateixi aquestes retallades, a la pancanta escriguin que és el que fan i el dia de les reunions que vostés tindran amb les persones corresponents.
  Srs. manifestants, bé ara ja han fet la seva "pataleta" i el poble ja es pensa que vostés tenen la clau per canviar alguna cosa, però no la tenen, no tenen res de res, així és el que van elegir estant a la oposició. No ens enganyin.
  Molins de Rei ha perdut el lideratge que tenia en la comarca, quan a serveis, actes culturals, etc.

  • Teresa

   Maria : Totalmente de acuerdo con su exposición , Debemos admitir que Molins de Rei es un pueblo dormitorio de la gran Barcelona , con delirios de grandeza ( y de sueldos) de la clase política para administrar cuatro miserias, y ya nunca tendrá el liderazgo comarcal que tenía. Toda esa pancartería del balcon del Ayuntamiento a impedido que se pusiere la senyera el 11 , Todo es pura hipocresia farisea y pandereta de la clase política, para desviar la atención sin solucionar los verdaderos problemas del municipio, P. ej, el ascensor de la pasarela, etc. Sant Viçens ( 27.000h) , S. Andreu ( 26.500h) , nos han pasado la mano por la cara, con buenos y límpios polígonos industriales, agilidad en las licencias de actividades, buenas pistas de atletismo, plazas y rotondas ajardinadas con surtidores de agua que dan alegría de vivir. ¡ Bájense sus sueldos y bájenos los impuestos ya !!

 • Teresa

  Vergonzoso, Si en una comunidad de vecinos (privada) estuviese estropeado el ascensor durante más de un día , al día siguiente su presidente sería fusilado. En lo publico parece que todo está permitido, y no hay resposabilidades de nadie y se actua con un total desprecio a la ciudadanía. El pasado miércoles, en la radio funcionaria municipal RMR-COM-Puublica-Diputación, el flamante alcalde (capitan Haddock), Sr. Paz, afirmó, por activa y por pasiva, que la reparación del ascensor de la pasarela quedaría resuelto en la semana 37, y lo mas caliente en el culo del cántaro. Llevamos más de 2 meses sin ascensor , ¿ Cómo es posible tanta incompetencia pública? ; ¿ La cupla será del cha-cha-cha como siempre, otra vez pelotas fuera ?, Toda esa clase política y funcionarial no se ganan lo que nos cuestan , Tenemos lo que nos merecemos por no quejarnos de nada.