Menshen Iber celebra el seu quinzè aniversari a Molins de Rei

La companyia de taps i tancaments per a productes comercials Menshen Iber va inaugurar fa quinze anys la seva planta de producció a Molins de Rei i aquest estiu ha celebrat l’aniversari amb una jornada de portes obertes i un missatge de confiança en temps de crisi.

L’1 de juliol de 1996 s’inaugurava la planta de Menshen Iber al polígon El Pla de Molins de Rei. El mateix dia, 15 anys després, un acte institucional acompanyat de portes obertes va servir per celebrar l’aniversari. Una placa commemorativa és el record que ha quedat visible de l’efemèride de Menshen Iber, una companyia amb seu central a Finnentrop (Alemanya), familiar i global especialitzada en la fabricació, distribució i comercialització de taps i tancaments -packaging- per a productes de la llar, cosmètica, farmàcia, productes químics i alimentació. A més de la planta de producció a Molins de Rei, la companyia té fàbriques a Alemanya, Rússia, Estats Units, Xina i Mèxic, a més d’una xarxa d’oficines comercials en altres països.

A l’acte de celebració va assistir el president de la companyia, Knut Menshen, i el director general de la planta de Molins de Rei, Ramón Pradas, qui va destacar les noves tecnologies que s’han incorporat en els últims temps a la fàbrica. El director de l’empresa, Knut Menshen, va llençar un missatge de confiança i va assegurar que “tot i la situació econòmica dels últims anys s’ha apostat per la planta de Molins de Rei”. Menshen va voler aportar així una pinzellada positiva i d’agraïment als seus clients, proveïdors i institucions presents a l’acte.

Per part de l’Ajuntament de Molins de Rei va assistir l’alcalde, Xavi Paz, i el primer tinent d’alcalde, Joan Ramon Casals. La importància de l’empresa va quedar demostrada al comptar també amb la presència de Susana Tintoré, directora d’Invest Catalonia en representació de la Generalitat de Catalunya i Peter Moser en representació de la Cambra de Comerç Alemanya a Barcelona.

 • el predicador

  estuve apunto de entrar a trabajar en esta empresa hace 15 años cuando me dijeron las condiciones los mande a paseo explotadores.menos peloteo desde el ayuntamiento.

 • Carlos

  jejejejeje…..si solo fuera esta empresa………

 • Laura

  Hi vaig treballar a l'estiu del 98 soldant els plàstics a les escumes dels aplicadors del betum (tipus kanfort)
  8 horetes soldant plàstic sense màscara i amb un estractors que no tiraven gaire, ja podeu imaginar-vos què sortia del meu nas quan arribava a casa!
  Ja,ja… i després diuen que fumar és nociu per la salut…