Tres detinguts per dos robatoris a les deixalleries de Collbató i Olesa

Els Mossos d’Esquadra han detingut a tres persones com a presumptes autors de dos robatoris amb força en dues deixalleries dels municipis de Collbató i Olesa de Montserrat. Els detinguts, que s’havien emportat diversos telèfons mòbils, van ser localitzats per una patrulla de guàrdies municipals.

Els fets es van produir durant la matinada de dimarts, quan una patrulla de seguretat ciutadana de mossos de la comissaria de Martorell va rebre l’avís que dos guàrdies municipals del municipi de Collbató tenien retingudes tres persones que acabaven de robar a l’interior d’una deixalleria del polígon industrial Les Ginesteres de la mateixa població.

Immediatament, els mossos es van adreçar al lloc i conjuntament amb els vigilants de Collbató van identificar i escorcollar als tres sospitosos. Els detinguts són Jordi S.T , de 31 anys, Ali G, de 18 anys i Juan José M.C, de 41 anys, tots tres  de nacionalitat espanyola i veïns de la localitat d’ Esparreguera.

Els Mossos van localitzar una furgoneta propietat d’un d’ells i en el seu posterior escorcoll, es van trobar dues cisalles, diverses eines com martells, navalles i tornavisos, així com 16 telèfons mòbils, un portàtil i un joc de claus que pertanyia a una deixalleria d’Olesa de Montserrat, on van forçar les portes principals d’accés a la instal·lació i les guixetes de les oficines. També van sostreure un conjunt de telèfons mòbils i un joc de claus de la mateixa deixalleria. A Collbató, en canvi,  només els va donar temps a trencar i forçar el cadenat de la reixa d’entrada de la deixalleria.

Els tres homes van ser detinguts i traslladats a dependències policials imputats per un robatori amb força. Un dels detinguts té múltiples antecedents per robatoris.

Els tres detinguts passaran durant aquest matí a disposició judicial davant el Jutjat de Primera Instància i Instrucció de Martorell.

Recomanacions personalitzades