El CE Molins de Rei busca patrocinadors per la Lliga dels Pirineus

El sènior femení d’handbol disputa el proper 7 de setembre la final de la Lliga dels Pirineus. El club busca patrocinadors per la seva participació en el torneig més important que organitza la Federació Catalana d’Handbol.

El problemes econòmics no es solucionen d’un dia per l’altre. Després de deixar escapar un ascens de categoria lluitat de manera agònica, ara el sènior femení d’handbol del Club Esportiu Molins de Rei fa una crida a través de les xarxes socials per trobar patrocini de cara al títol de més importància organitzat per la Federació Catalana d’Handbol.

La Lliga dels Pirineus reeditarà la final de la passada Copa Catalunya entre el CE Molins de Rei i l’Esportiu Castelldefels, on el Castelldefels es va imposar per 35-30. El partit es disputarà el proper dimecres 7 de setembre a Sabadell amb la retransmissió en directe del canal d’esports de Televisió de Catalunya, Esport3.

És el crit d’ajuda d’un equip amb un nivell professional i un pressupost amateur que ha portat el nom de Molins de Rei arreu del país i, a més a més, gairebé sempre amb èxit.

Recomanacions personalitzades