100.000 euros envasats al buit en el pis de la sogra d’un confident de la policia

Els Mossos d’Esquadra han trobat prop de 100.000 euros en bitllets de 500 envasats al buit en el pis de la sogra d’un confident policial. Després de blanquejar 2,4 milions d’euros aconseguits amb el tràfic de drogues, el confident ara cobra la prestació de l’atur.

Manuel Gutiérrez Carbajo era un confident que havia col·laborat amb la policia entre 2003 i 2010. A més d’això, es dedicava al tràfic de substàncies estupefants, una activitat que li havia reportat beneficis d’uns 2.400.000 euros. Ningú ho diria, ja que el confident cobrava l’atur -41 euros al dia- com a complement a la seva gran fortuna, segons ha explicat el diari El Punt Avui.

Gutiérrez, que viu a Castelldefels, havia blanquejat aquests diners amb la compra de pisos, joies i vehicles per regalar a la seva exdona i els seus dos fills. Segons la investigació a la que ha tingut accés El Punt Avui, els Mossos no van trobar gaires joies a casa seva i un testimoni protegit els va posar sobre la pista: el pis de la seva sogra, a Molins de Rei.

En l’escorcoll policial dut a terme al pis de Molins de Rei, els Mossos d’Esquadra van trobar nombroses joies i 99.500 euros en bitllets de 500 euros envasats al buit en bosses de plàstic. Segons la sogra, aquests diners eren de la venda de dos pisos.

Aquest confident és un dels implicats en la gran investigació que va desmantellar una organització criminal dedicada al tràfic de drogues en la que es van veure esquitxats diversos comandaments dels Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Civil. Manuel Gutiérrez era de gran confiança per part de les forces policials, ja que havia participat en investigacions com la dels prostíbuls Riviera i Saratoga de Castelldefels. Actualment es troba en llibertat sota fiança.

Recomanacions personalitzades