Endesa millora una subestació elèctrica que abasteix Molins de Rei

Endesa inverteix 20.000 euros en la millora tecnològica de la subestació de Sant Feliu de Llobregat, una infraestructura que dóna subministrament a Molins de Rei i sis municipis més de la comarca. Les obres formen part del pla de millora ambiental de la companyia per a les subestacions del Baix Llobregat.

Subestació elèctrica // Endesa

Endesa ha finalitzat recentment la reforma tecnològica de la subestació que la companyia té al terme municipal de Sant Feliu de Llobregat. Les reformes ambientals s’han centrat en la substitució i renovació tecnològica de diversos elements d’aïllament d’un dels transformadors 66/25 kV del complex.

Aquestes obres augmenten la qualitat del subministrament que s’ofereix a un total de 10.500 clients que s’alimenten directament d’aquesta infraestructura. A més de Molins de Rei, aquesta subestació abasteix a Sant Feliu de Llobregat, el Papiol, Sant Joan Despí, Sant Just Desvern, Sant Vicenç dels Horts i Santa Coloma de Cervelló.

La millora de la subestació elèctrica forma part d’un pla de millora ambiental i sostenibilitat a les subestacions del BaixLlobregat i no té cap relació amb l’apagada que va patir Molins de Rei el passat mes de juliol, quan una tempesta va deixar sense llum durant més de sis hores al Centre Vila i la Granja. En alguns carrers com el Samaranch o Pintor Fortuny, la llum va trigar fins a 24 hores en tornar.

Recomanacions personalitzades