Dos alcaldes i els dos de vacances

Les vacances de l’alcalde de Molins de Rei, Xavi Paz, i el primer tinent d’alcalde i futur batlle, Joan Ramon Casals, han coincidit durant una setmana del mes d’agost. Entre el 13 i el 21 d’aquest mes, la tinent d’alcalde Anna Cantudo (PSC) ha actuat com alcaldessa accidental.

Xavi Paz i Joan Ramon Casals formaran govern durant aquesta legislatura // cedida per l'Ajuntament

Xavi Paz i Joan Ramon Casals en el ple de constitució del nou consistori // Ajuntament de Molins de Rei

Després de lluitar per l’alcaldia i acordar dividir la legislatura entre PSC i CiU per poder governar l’Ajuntament de Molins de Rei, quan ha arribat el mes d’agost els líders de PSC i CiU no han quadrat agendes. Entre el 29 de juliol i el 12 d’agost, les funcions de Xavi Paz van ser delegades en el primer tinent d’alcalde, Joan Ramon Casals, però quan aquest també va agafar vacances, el control de l’Ajuntament va quedar en mans de la regidora Anna Cantudo.

Les vacances de Paz i Casals s’han solapat durant nou dies, entre el 13 i el 21 d’agost, ambdós inclosos. En aquest període, la tinent d’alcalde i regidora de Sanitat, Anna Cantudo, ha actuat com alcaldessa en funcions. La regidora socialista es va deixar veure a la manifestació del passat dimarts 16 d’agost contra el tancament del CAP. Aquest dilluns Xavi Paz torna a la feina després de tres setmanes de vacances i assumeix de nou el paper d’alcalde.

 • LA MOSCA COJONERA

  PA LO QUE HAY QUE HACER QUE CURREN LOS ASESORES QUE PAESO COBRAN.

 • Teresa

  El edicto emitido por la Radio funcionaria Municipal-COM-publica de Molins de Rei el pasado miércoles día 16 que en voz del tecnico de sonido Sr. Tuset, en el programa del Sr. Julia , Algú ho tenia que fer, en que se prohibia tajantemente lavar coches, llenar piscinas, regar macetas y jardines particulares por la sequedad extrema , aduciendo que en la Web del Ayuntamiento agosto-2011 así lo indicaba, siendo totalmente falso, ya que sólo se indica lo del 2008 , y las reservas actuales en los pantanos de Catalunya son las mayores de la década. Y la llamada a la insumisión que se emite actualmente con voz de la Sra. Alexandra Morera que incita a la ciudadanía a la rebeldía y a la insumición contra los horarios del CAP , ¿ Quien ha ordenado estas emisiones que inducen a la alarma social ? , ¿ Tiene que ver en algo la Sra. Cantudo? , ¿ Los de RMR dependen de la alcaldía , o van por libre ?

  • Teresa

   El capitan Haddock que tenía tantas ganas de hacer el "camvi" , se va alegremente de vacaciones sin resolver el petardo de lo del asccensor de la pasarela. ¿ Cuanto hubieran tardado en linchar al presidente de la escalera, los vecinos de un edificio en San Ildefonso ( Cornellá) si su ascensor llevase sin funcionar más de 2 meses? , ¿ En cosas publicas todo está permitido? , ¿De quien es la culpa? , ¿La culpa es del cha, cha , cha ? , ¿ Pelotas fuera? , ¿ Dónde está en "camvi" tan anunciado? , Los mismos perros pero con ,…… de ineptos e inutiles , claro,…

 • Pere

  Mes motius per fer de Molins el Cap i Casal del Baix, en desproposits!!

 • Pingback: La manifestació contra el tancament del CAP surt endavant un dilluns més en ple agost | Viu Molins de Rei()

 • Maria

  Aquí es veu la condició d'aquestes persones, es pensen que han passat un test de selecció de personal? Potser ni això, ja que si fos el cas tampoc els tocarien de vacances, potser és que no han treballat mai i no saben el que és la responsabilitat. Però el municipi és més que tres paraules que composen el seu nom, en el cas de Molins de Rei, són ciutadans i ciutadanes que paguem els impostos i merexem un respecte.