L’Agrupa redueix a la meitat les ballades de sardanes per la crisi econòmica

La crisi econòmica ha obligat a l’Agrupació Folklòrica a retallar a la meitat les ballades de sardanes, passant de les 13 festes sardanístiques que es van fer l’any passat a les 6 d’aquest 2011. Per satisfer la demanda dels socis, l’Agrupa ha arribat a fer una ballada de sardanes amb música gravada.

La primera ballada de sardanes de la temporada es va fer a la plaça de la Vila // Molins TV

Els motius econòmics són la principal raó de la reducció de ballades de sardanes a Molins de Rei. Segons ha informat Ràdio Molins de Rei, aquest any es faran sis ballades de sardanes enlloc de les 13 de l’any passat. La situació ha arribat a tal punt que el passat mes de juliol, davant la impossibilitat de pagar una cobla, es va fer una ballada amb música de CD.

El divendres 19 de juny es va realitzar la primera ballada de sardanes amb la cobla Principal de Terrassa, es van continuar duent a terme durant el mes de juliol i es reprendran les ballades el proper 11 de setembre, com és tradició, coincidint amb la diada de Catalunya. El 29 de setembre serà una data important també marcada al calendari ja que es farà la ballada de sardanes de la Festa Major de Sant Miquel. El 22 d’octubre serà l’última de l’any.

Les obres de manteniment de la seu social de l’Agrupació Folklòrica al carrer Rafael Casanova i la congelació de les quotes dels socis han fet que els ingressos de l’entitat baixin. A això cal sumar que hi ha hagut baixes d’associats, segons ha explicat Ràdio Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades

  2 comments for “L’Agrupa redueix a la meitat les ballades de sardanes per la crisi econòmica

  1. Pere
    16/08/2011 at 22:00

    Jo crec que es mes important que el poble mengi que que balli.(Llastima que els estalvis no aniran a parar als que ho necesiten).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *