Un grup de fans del Papa passa uns dies a Molins de Rei

25 joves polonesos i 5 lituans ja han arribat a Molins de Rei per visitar Barcelona abans de desplaçar-se fins a Madrid en motiu de la visita del Papa a la Jornada Mundial de la Joventut. Un grup de joves de la vila també anirà a la capital espanyola a veure Benet XVI.

Una família de cristians preparada per donar la benvinguda a un jove // JMJ 2011

La visita del Papa també es nota a Molins de Rei. El fet “històric” de la Jornada Mundial de la Joventut, que es realitzarà del 17 al 21 d’agost a Madrid i que tindrà com a convidat ni més ni menys que  a Benet XVI, ha fet que 30 incondicionals religiosos de Polònia i Lituània passin uns dies a Molins de Rei abans de desplaçar-se a Madrid.

Aquest grup de joves procedents de països de l’est restaran un dies en cases de particulars molinencs que els acolliran amb bona fe. El grup de 25 polonesos arribarà a Molins de Rei aquest dimecres i els 5 lituans ho faran divendres. D’aquesta manera, els turistes religiosos podran conèixer la Sagrada Família, a més a més de fer diferents visites culturals i gaudir de concerts de “música jove cristiana” segons informa la parròquia de Sant Miquel. Diumenge també participaran a la missa de la parròquia de Sant Miquel i visitaran el monestir i santuari de Montserrat.

El bisbat de Sant Feliu de Llobregat, al qual pertany Molins de Rei, acollirà a un total de 1.300 joves. Tot ells, es reuniran el proper dissabte a Barcelona per celebrar una missa al Fòrum amb un total de 30.000 joves acollits a totes les diòcesis de Catalunya. Posteriorment marxaran el dilluns 15 d’agost cap a Madrid per poder lloar al seu gran guia en el que serà la gran festa juvenil del cristianisme.

La trobada es celebrarà sota el lema: “Edificats i arrelats en Crist, ferms en la fe”. La Jornada Mundial de la Joventut, que es celebra de manera periòdica i aplega a gent de tot el món, vol ser un pelegrinatge i un punt de reunió que “ajudi” als joves a convertir-se en “ferms defensors de Crist”. Al viatge a Madrid dels 30 estrangers que passaran uns dies a Molins de Rei, s’hi sumaran cinc molinencs que també passaran la setmana vinent a Madrid. El Papa arribarà a Madrid el dijous 18 d’agost. Un Via Crucis pels carrers de la capital espanyola el divendres 19 i una missa presidida per Benet XVI el diumenge 21 seran els plats forts que faran fruir als joves religiosos d’arreu del món.

Recomanacions personalitzades