Can Mal obre una nova temporada d'espectacles artístics

Una de les naus de Can Malvehy es converteix en un escenari on tenen cabuda els diferents llenguatges artístics gràcies a una proposta privada d’espectacles de petit format. Aquest divendres estrenen temporada i a partir de setembre hi haurà actuacions cada mes.

Dani Figueras obrirà la nova temporada de Can Mal // www.danielfigueras.com/

L’antiga fàbrica tèxtil de Can Malvehy (Anselm Clavé, 44) passa a ser Can Mal 44, un espai cultural en el que reunir-se un cop al mes en una festa privada i presenciar espectacles musicals, teatrals o literaris. Amb la intenció de recuperar aquestes reunions que ja s’han dut a terme anteriorment, els organitzadors asseguren que a partir de setembre tindrà una periodicitat mensual.

Abans d’això, aquest divendres obren boca a partir de les deu de la nit amb unes propostes de luxe. Dani Figueras serà l’encarregat de començar amb la part musical. Figueras, encarregat de la guitarra flamenca i la direcció musical, interpretarà “El sembrador incansable” de Bach. L’acompanyaran Jordi Franco (baix elèctric), Joan Antoni Pich (violoncel), Juan Flores (percussió) i Paula Dominguez cantant. Mentrestant, Natalie Rocha farà pintura en viu i en directe.

Tot seguit, després d’un temps de pausa que es pot aprofitar al servei de bar, serà el torn de les interpretacions teatrals. “Closer” de Patrick Marber i “Peces breus. La vídua i la dida” de Jean Cocteau seran les dues peces que s’interpretaran a càrrec de Daphne Marin, Yoli Sey, Tasio Martinez i Ester Villamor.

La nit artística de divendres acabarà amb l’actor Karra Elejalde recitant contes de Jaume Ribera i Julio Cortázar acompanyat de la música de Leandre Lopes.

Les entrades tenen un preu de 8 euros i són limitades. Es poden reservar trucant al 696 99 21 62.

  • manel

    Molt bé… m'agrada moltíssim la idea… Tant de bó que us mantingueu tan creatius com ara PERÒ UNA QÜESTIÓ ELEMENTAL.

    DISPOSEU DE LLICÈNCIA D'ACTIVITATS RECREATIVES D'ACORD AMB L'ESTABLERT A LA LLEI 11/2009 i el DECRET DE DESENVOLUPAMENT 112/2010, de 31 d'agost, pel qual s'aprova el Reglament d'espectacles públics i activitats recreatives.

    DOLENTS, DOLENTS… I AMB L'AQUIESCÈNCIA MUNICIPAL… !!!!!!!!!!??????