Mercadona no confirma l'obertura d'un establiment a Molins de Rei

Mercadona reconeix que ha mantingut converses amb l’Ajuntament i assegura que té interès en instal·lar-se a Molins de Rei però, segons la revista El Llaç, encara no hi ha res concretat sobre l’obertura d’un establiment al barri de la Granja.

Fonts de la cadena de supermercats han assegurat a El Llaç que hi ha interès per insta·lar-se a Molins de Rei, que han parlat amb l’Ajuntament, però que no hi ha res tancat. Des de Mercadona asseguren que no tenen cap permís per executar el projecte i, per tant, no es pot parlar oficialment de l’obertura d’una botiga de la marca a Molins de Rei tot i que l’exalcalde, Ivan Arcas, va assegurar ja al mes de març que “Mercadona ha fet totes les passes per instal·lar-se a Molins de Rei”.

Arcas va confirmar durant la campanya electoral que Mercadona obriria un establiment al barri de la Granja, el que suposaria “la creació de 150 llocs de treball”. Des de l’empresa descarten aquesta xifra ja que segons les mateixes fonts consultades per El Llaç, l’obertura d’un supermercat d’aquest tipus suposa la creació d’entre 30 i 50 llocs de treball, lluny dels 150 anunciats per l’exalcalde.

 • Pep

  El mentiroso compulsivo del Arcas multiplica por 5 ó por lo que haga falta todo para marcarse puntos.
  Esta vez no le ha servido de nada.
  Menos mal que por fin Molins se ha dado cuenta de la pandilla de vividores que tenía y los ha echado fuera.

 • Pere

  Quina colla de manipuladors aquesta gent de l'ajuntament que hem fotut a fora (IC-ERC-CiU). Encara que, collons, aquests ultims han tornat!!

 • jordi

  Senzillament… No em crec que sigui mentida.

  IVAN ARCAS, VICTOR PUNTAS i JOAN RAMON CASALS… Això no es fa…

 • ELPREDICADOR

  IVAN ARCAS, VICTOR PUNTAS Y JOAN RAMON CASALS LOS MERCADONAS DE LA MENTIRA

 • joanpere

  La pregunta seria quien dio la noticia en campaña electoral? Ceo que queda clara en la noticia que fue el Sr. Ivan Arcas, quien dio la cifra de 150 puestos de trabajo ? Creo que el Sr. Ivan Arcas.
  No he visto mencionar esa noticia a los Sres. Victor Puntas y Joan Ramon Casals, ni en campaña ni fuera de campaña.
  Al Cesar lo que es del Cesar……

  • Pep

   Tienes toda la razón Joanpere. Lo que ocurre es que ahora hay algunos que tienen toda la intención de intoxicar y salpicar a otros.
   Quién dió la noticia fue el Sr. Iván Arcas y solo él es el responsable.

 • Miquel Cabedo

  Proposo que els podríem descomptar uns quants vots dels rebuts a les passades eleccions … si sé que es una xorrada però ja veieu com les gasten els nostres estimats i tan propers polítics … Maquiabel sembla el seu autor preferit. Apa, seguirem votant, no patiu.

 • Layla

  A mi m'han dit que sembla l'Ajuntament ja ha autoritzat a iniciar el procès, així que aviat tindrem un Mercadona a la Granja, al costat de la cínica Molins.

 • Marc

  Jo no recordo ni he estat capaç de trobar una notícia on s'assegurés que Mercadona s'instalava definitivament a Molins, tot eren converses i indicis.
  Si certament l'anterior alcalde va iniciar un acord amb la cadena de supermercats, i ara hem canviat d'alcalde, haurá de ser el l'alcalde actual qui ho tanqui no?

 • Pingback: Comencen les obres de construcció del Mercadona a la Granja()

 • Pingback: Mercadona crearà finalment 14 llocs de treball per a molinencs | Viu Molins de Rei()