Mercadona no confirma l'obertura d'un establiment a Molins de Rei

Mercadona reconeix que ha mantingut converses amb l’Ajuntament i assegura que té interès en instal·lar-se a Molins de Rei però, segons la revista El Llaç, encara no hi ha res concretat sobre l’obertura d’un establiment al barri de la Granja.

Fonts de la cadena de supermercats han assegurat a El Llaç que hi ha interès per insta·lar-se a Molins de Rei, que han parlat amb l’Ajuntament, però que no hi ha res tancat. Des de Mercadona asseguren que no tenen cap permís per executar el projecte i, per tant, no es pot parlar oficialment de l’obertura d’una botiga de la marca a Molins de Rei tot i que l’exalcalde, Ivan Arcas, va assegurar ja al mes de març que “Mercadona ha fet totes les passes per instal·lar-se a Molins de Rei”.

Arcas va confirmar durant la campanya electoral que Mercadona obriria un establiment al barri de la Granja, el que suposaria “la creació de 150 llocs de treball”. Des de l’empresa descarten aquesta xifra ja que segons les mateixes fonts consultades per El Llaç, l’obertura d’un supermercat d’aquest tipus suposa la creació d’entre 30 i 50 llocs de treball, lluny dels 150 anunciats per l’exalcalde.