Mireia Ramoneda representa la natació de Molins de Rei als campionats d'Espanya

La molinenca Mireia Ramoneda participa als campionats d’Espanya de natació de Palma de Mallorca després d’una gran temporada.

Blanca Cortés Arriola i Ariadna Bellés // CN Molins de Rei

Blanca Cortés Arriola i Ariadna Bellés // CN Molins de Rei

Al mateix temps que es realitzen els campionats del món de natació a Shangai, la temporada d’esports d’aigua a Molins de Rei va finalitzant. El cap de setmana del 16 i 17 de juliol la molinenca Mireia Ramoneda va participar als Campionats d’Espanya de Natació a Palma de Mallorca després de fer una gran temporada i aconseguir classificar-se. Ramoneda no va passar de la 26ena posició a les quatre proves que va participar però ja considera el fet de competir en uns campionats d’aquest repte com “tot un premi” pel qual “s’ha tingut que esforçar molt durant la temporada”.

Segona posició al Campionat d’Espanya per Seleccions Territorials

La setmana passada a Cartagena dues nedadores del Club Natació Molins de Rei, Blanca Cortés i Ariadna Bellés, van formar part de la selecció catalana aleví de natació amb la que van aconseguir la segona posició del Campionat d’Espanya per Seleccions Territorials en la classificació general per sota de la selecció d’Andalusia.

Dues medalles de bronze als campionats de Catalunya alevins

A Reus es va disputar el Campionat de Catalunya d’estiu en categoria aleví on tretze noies i noies del Club Natació Molins de Rei. El que va tenir més sort és Quim Badosa que va aconseguir dues medalles de bronze.