Un cicle de xerrades recorda l'inici de la Guerra Civil fa 75 anys

L’Ateneu Mulei ha organitzat dues tertúlies en motiu del 75è aniversari de la Guerra Civil Espanyola. Aquest dimarts, Cèlia Cañellas analitzarà la guerra i la revolució a Molins de Rei entre 1936 i 1939.

La segona de les tertúlies es realitzarà al Museu Municipal el dimarts a 19 de juliol a les vuit del vespre  sota el títol La guerra i la revolució a Molins de Rei (1936-1939) amb la ponència de Cèlia Cañellas, la historiadora, professora de l’IES Lluís de Requesens i ex- col·laboradora del programa de TV3 Històries de Catalunya.

La ponència de Cañellas s’havia de celebrar el dimarts 5 de juliol però per problemes aliens a l’organització es va traslladar a aquest dimarts 19 de juliol.

Aquest acte serà el segon d’un cicle de conferències organitzat per l’Ateneu Mulei amb la col·laboració dels Amics del Museu de Molins de Rei i Cal Dit.

El passat dimarts es va presentar el llibre Venjança de classe. Causes profundes de la violència revolucionària a Catalunya el 1936 de l’historiador Xavier Díez. L’acte es va fer en un format de sopar tertúlia a Cal Dit.

Recomanacions personalitzades