Segueix les 24h de Motociclisme en directe

L’equip molinenc, Suzuki Català, lluita per aconseguir la victòria i ser l’equip amb més títols juntament amb el Yamaha Folch Endance. Segueix la cursa de resistència per excelència minut a minut a Viu Molins de Rei.

Equip Suzuki Català 2011 // cedida per Suzuki Català

Equip Suzuki Català 2011 // cedida per Suzuki Català

Actualització 15:30 h

Finalitzen les 24 hores de motociclisme. L’equip molinenc Suzuki Català finalitza tercer, a 34 voltes dels campions, l’equip Yamaha Folch Endurance, que ha fet 742 voltes i s’ha proclamat guanyador de l’edició d’aquest 2011. Els problemes mecànics patits durant la nit han fet impossible la remuntada dels molinencs.

Una lleugera pluja que s’ha convertit en un autèntic aiguat, obligant al canvi de pneumàtics a menys de mitja hora per a la conclusió, ha afegit un plus d’incertesa en la fase final, encara que les posicions s’han mantingut i les 24 hores han finalitzat sense contratemps.

Un total de 26 motocicletes han aconseguit acabar la cursa de les 40 unitats que la van començar.

Actualització 14:00 h

Només un miracle pot fer que Suzuki Català guanyi les 24 Hores de Motociclisme del Circuit de Catalunya. A menys d’una hora pel final, l’equip molinenc té les dues motos del Yamaha Folch Endurance per davant i ocupa la tercera posició.

Actualització 12:00 h

Suzuki Català torna a les posicions de podi. Els molinencs són tercers després de les dues motos de l’equip Yamaha Folch Endurance. La seva distància sobre els quarts supera les dues voltes.

Actualització 09:00 h

La reparació de la moto de Suzuki Català ha estat satisfactòria i l’equip molinenc segueix remuntant posicions. Ara mateix són cinquens molt a prop de la quarta i tercera plaça. Xavi Forés ha marcat la volta ràpida de les 24 hores just quan sortia el sol.

Actualització 01:00 h

L’equip molinenc va remuntant posicions i es situa en setena posició de la cursa quan ja es superen les 10 hores de cursa. Una caiguda de Salva Cabana al patinar sobre una taca d’oli també ha fet perdre un temps valuós.

Actualització 22:30 h

La Suzuki de l’equip de Molins de Rei ha sofert un trencament del col·lector d’escapament en el primer quart de la cursa que els ha apartat de la lluita per les primeres posicions amb les dues motos del Yamaha Folch Endurance. Durant la reparació de l’avaria l’única moto en competició de Suzuki Català ha perdut 15 voltes, i un cop la moto tornava a la pista ho feia en la 13ª posició.

El cap de l’equip Eduard Català, ha explicat que “és una llàstima perquè estàvem lluitant molt bé, portàvem més des 6 hores i en aquells moments lideràvem la cursa. Ara ha passat això però hem de seguir, queda molt més de la meitat de la cursa i hem d’anar tirant i veure fins on podem arribar.” Català no s’ha mostrat segur de que la reparació serveixi per aguantar el que queda de competició, tot i que en el relleu posterior s’ha pogut verificar i ha donat esperances a l’equip.

Actualització 20:00 h

Suzuki Català aconsegueix la primera posició després d’un gran relleu de David Tirado. La distància amb les dues motos de l’equip Yamaha Folch Endurance és mínima i no supera els 40 segons.

Actualització 19:00 h

L’equip Suzuki Català recupera la segona posició de la cursa i s’apropa a la primera després d’un error de l’equip líder, el Yamaha Folch Endurance, en una parada a boxes. A més a més, Xavi Forés marca la volta ràpida de les 24 hores.

Actualització 15:00 h

Comencen les 24 Hores Frigo de Motociclisme del Circuit de Catalunya. L’equip de Molins de Rei, Suzuki Català, ha sortit des de la tercera posició a la graella de sortida i es manté tercer durant les primeres voltes.