Rap Doctrina i Taquikardic Sinners passen a la final del concurs musical Empalmat

Rap Doctrina i Taquikardic Sinners han estat els dos grups escollits per tocar a la final del concurs de música Empalmat. Un jurat els ha seleccionat d’entre cinc semifinalistes que van actuar el passat dissabte a l’escola Pont de la Cadena. El concert de la final es celebrarà durant la Festa Major de Sant Miquel.

El grup Medley va ser un dels participants a l'edició anterior del Empalmat // Ajuntament de Molins de Rei

El passat dissabte 9 de juliol es va dur a terme a l’Escola Pont de la Cadena la fase eliminatòria de la sisena edició del concurs de música Empalmat. Aquest concurs, organitzat per les regidories de Cultura i Joventut de l’Ajuntament, té com a objectiu promocionar grups de música o solistes locals amb quatre anys d’experiència com a màxim. Hi poden participar solistes o grups en els quals, com a mínim, un dels membres hagi nascut a Molins de Rei, hi estigui empadronat actualment, o bé sigui alumne de l’Escola Municipal de Música.

Enguany van tocar Rap Doctrina (rap consciència – Hip-Hop), Entrepierna (rock), Taquikardic Sinners (rock n’roll), Random (rock-numetal) i Enrager (heavy metal). Les seves actuacions es van dur a terme al llarg de la tarda i finalment el jurat va seleccionar a Rap Doctrina i Taquikardic Sinners com a finalistes entre els cinc grups participants.

El jurat del concurs estava format per Raül Cabedo i Ferran Cardona, de Metal Defenders; Pilar Casals i Jonathan Soriano, de l’Escola Municipal de Música Julià Canals; Oriol Romeu, de Ràdio Molins de Rei, i Jordi Montero, de Triamúsica.

El proper 28 de setembre, en el marc de la Festa Major de Sant Miquel,es celebrarà la final del Empalmat amb els dos grups escollits. Els premis de la final són de 1.000 euros pel grup guanyador i 250 euros pel finalista.