El CN Molins de Rei clou una temporada amb la natació en alça

La piscina de Molins de Rei va omplir-se el passat 1 de juliol per celebrar la “Nit dels Campions” amb els bons resultats aconseguits a les diverses categories del club durant aquesta temporada.

Els premis principals que cada any s’entreguen des del club van deixar palesa la bona pedrera de la que disposa el CN Molins de Rei en la seva secció de natació. Els nens i nenes de natació van pujar repetides vegades a l’escenari a recollir tots i cada un dels guardons que van rebre en les diferents competicions de l’any. També es van remarcar els seus bons temps, així com les magnífiques marques de la nadadora Mireia Ramoneda, que segueix deixant el club molinenc com a un dels millors.

Les seccions de waterpolo i triatló aquest any van quedar sota l’ombra dels petits de la natació, que van regnar durant tota la celebració. Tot i així, els més petits de waterpolo han deixat un bon any rere seu, i és que els alevins s’han coronat tercers de Catalunya.En canvi, l’absolut masculí de waterpolo ha registrat una temporada discreta. El jugador Guillem Allén va rebre una menció especial al retirar-se després de formar part del CN Molins de Rei des del 2004.

La presidenta del club, Magda Janés, va destacar amb orgull els bons resultats d’una temporada en la que l’alça de la natació i la consolidació de les seccions més petites del club deixa un bon gust de boca. “Els resultats ens demostren que estem fent les coses bé”, va assegurar Janés. Un dels fets més rellevants ha estat, sens dubte, la creació de l’equip femení de waterpolo, que després de sis anys ha tornat al club aquesta temporada que tot just es clou. Malgrat un primer any on tot han estat derrotes, esperen que la cohesió de l’equip hagi crescut i puguin anotar alguna victòria de cara a la propera temporada.

Recomanacions personalitzades