El Camell celebra els seus 30 anys amb un lipdub

Més de 300 persones van participar en el lipdub del Camell, un dels actes commemoratius dels seu 30 aniversari. La gravació es va realitzar al Centre Vila, principalment al carrer Major. El vídeo a la xarxa ha estat visionat més d’un miler de vegades en molt poc temps.

Un dels records audiovisuals de la celebració dels 30 aniversari de la bèstia de foc de Molins de Rei, el Camell, serà el lipdub que ja es pot veure a la xarxa i que està amenitzat amb la música de la cançó Energia, de Brams. Els vídeos musicals gravats en una sola seqüència i amb la participació d’un gran nombre de ciutadans s’han convertit en una moda dels últims anys i aquest és el primer que es grava a Molins de Rei.

La gravació es va dur a terme el passat 19 de juny en una jornada que es va iniciar sobre les quatre de la tarda i es va allargar unes tres hores aproximadament. El carrer Major i la plaça de l’Ajuntament són els principals escenaris del vídeo que ha estat visionat més d’un miler de vegades en molt poc temps.

Més de 300 persones van participar-hi, amb gent fins i tot provinents de municipis de les rodalies. Tot plegat en un gran ambient. De fet, els organitzadors destaquen com el millor del lipdub “l’ambient que es va viure entre tots els simpatitzants del Camell durant la gravació”.