El Molins de Rei CF torna de Sant Sebastià amb bones sensacions

L’expedició del Molins de Rei CF ja ha tornat de Donosti. El viatge ha deixat unes grans sensacions a tots els integrants del club de la mateixa manera que va passar l’any passat.

La presentació i les finals del torneig es van disputar a l'estadi de la Reial Societat, Anoeta // Adrià Casaín

La presentació i les finals es van fer a l'estadi d'Anoeta // Adrià Casaín

Durant tota aquesta setmana, l’Escola de Futbol Molins de Rei ha estat a Sant Sebastià per competir a la Donosti Cup, un torneig en el que el club molinenc participa per segon any consecutiu.

L’equip es presentava a quatre categories diferents: aleví, infantil, cadet i juvenil. Tant l’aleví com l’infantil no es van classificar per la fase final i van jugar la fase de consolació, en gran part a causa de que les dues categories anaven amb jugadors de primer any.

Els cadets i els juvenils, en canvi, van arribar més lluny. L’equip cadet, entrenat per Pedro Quesada i Gerard de Palol, va arribar fins a quarts de final, on va caure davant d’un conjunt nord-americà molt organitzat tàcticament. Els juvenils d’Alberto Martínez i Josep Rebollo es van quedar també a quarts, on ja van ser eliminats l’any passat. Era l’equip que, a priori, tenia més possibilitats d’arribar lluny i es van plantar a quarts sense haver rebut cap gol en contra. Només un arbitratge polèmic i la fatiga d’alguns jugadors a causa del gran nombre de partits disputats va passar factura.

Tot i que cap de les categories va guanyar, tots van realitzar un gran joc; els alevins van arribar a semifinals de la fase de consolació, els infantils amb tots els jugadors de primer any i una baixa inesperada d’un jugador en el viatge van fer que no aconseguissin arribar lluny però va ser l’equip molinenc que millor va tractar la pilota en els partits. Els cadets només eren vuit però es va sol•licitar a la organització que els hi cedissin tres jugadors per poder realitzar el torneig i tots tres van resultar uns cracks, només la mala sort els hi va impedir arribar més lluny.

Segons el coordinador de l’entitat, Alberto Martínez, el més important és que “els nois aprenguin a conviure amb persones que no siguin de l’entorn familiar i lluny de casa”.  Segons ell, un altre dels atractius de la Donosti Cup és la ciutat on es disputa “plena d’activitats culturals i coses a fer amb els joves” ja que “més enllà de que els nens aprenguin a jugar a futbol, nosaltres intentem formar persones” remarca el coordinador del club.