El Molins de Rei CF viatja a Sant Sebastià per jugar la Donosti Cup

L’EF Molins de Rei realitza el seu habitual viatge de fi de temporada a Sant Sebastià per jugar la Donosti Cup, una competició de gran prestigi no només a nivell estatal sinó internacional ja que hi participen equips d’arreu del món.

L'any passat el Molins de Rei CF ja va disputar la Donosti Cup // Jose Polo

L'any passat el Molins de Rei CF ja va disputar la Donosti Cup // Molins de Rei CF

L’escola del Molins de Rei Club de Futbol ja és a Sant Sebastià amb representació de quatre categories diferents: alevins, infantils, cadets i juvenils. Entre jugadors i cos tècnic,  més de 50 persones es desplacen cap a terres basques.

El diumenge al vespre tots el equips que participen a la competició van assistir a la festa d’inauguració del torneig que té lloc al estadi d’Anoeta, estadi oficial on juga la Reial Societat, on també es disputaran totes les finals de cada categoria. Els molinencs estaran a Donosti fins el proper dissabte.