Finalitza la dotzena edició de Voluntariat per la llengua

El passat divendres 17 de juny va tenir lloc al pati de Ca n’Ametller la cloenda de la 12a edició del Voluntariat per la llengua, que es va iniciar el 15 de març d’enguany. Es van entregar els certificats d’agraïment a voluntaris i aprenents i cada un d’ells va portar un plat originari del seu lloc d’origen per fer un sopar entre tots.

La cloenda es va fer al pati de Ca n'Ametller // Ajuntament de Molins de Rei

Per acabar l’edició d’enguany de la millor manera possible, cada participant va portar un plat originari del seu país o lloc d’origen amb la corresponent recepta, per poder editar un recull de tots els plats elaborats, cosa que es va fer els dies previs a la trobada. La trentena de plats que finalment es van poder tastar provenien, per part dels aprenents, de Paraguai, Equador, Extremadura, Xile, Guatemala, Andalusia, Indonèsia, Múrcia, Veneçuela i Argentina, i, per part dels voluntaris, de Galícia, del Matarranya i de diversos punts de Catalunya.

La primera part de la cloenda va servir per trencar el gel entre tots els assistents i es van comentar curiositats dels plats que s’havien elaborat. A continuació, la directora del CNL Ca n’Ametller, Imma Pagès, i el president de l’Àrea de Serveis a les Persones, Joan Ramon Casals, van lliurar el receptari elaborat i els certificats d’agraïment per la participació tant a voluntaris com a aprenents.

En acabar aquesta part, va començar l’estona de la degustació i tothom es va dirigir cap a les taules on hi havia els plats cuinats pels participants i els cartellets amb els noms que els identificaven. N’hi va haver per a tots els gustos i de dolços i de salats.

Recomanacions personalitzades