Els curtmetratges guanyadors del concurs del Festival de Terror s'editen en DVD

La distribuïdora Cameo Media edita tres dels curtmetratges guanyadors del concurs de curts del Festival de Cine de Terror de Molins de Rei a l’edició del 2010. Els curts més aplaudits pel públic i pels experts es podran veure com a contingut extra de diversos DVDS de la distribuïdora cinematogràfica.

Els curtmetratges s'inclouen com a contingut extra de diverses pel·lícules // Festival de Cine de Terror de Molins de Rei

Els curtmetratges guanyadors del concurs del 2010 -Picnic, El Intercambio, Les bessones del carrer Ponent i Brutal Relax- s’editen com a contingut extra de pel·lícules de Cameo Media, la distribuïdora catalana que participa activament en el Festival de Terror de Molins de Rei i que ja ha renovat l’acord de col·laboració per l’edició d’aquest 2011, on s’incorporarà un concurs de llargmetratges i s’estendrà en el calendari el festival.

El curtmetratge Picnic de Gerardo Herrero, guanyador del primer premi del Jurat al millor curtmetratge 2010 és distribuït juntament amb la pel·lícula Historias de la edad de oro, pel·lícula dirigida per Cristian Mungiu, Hanno Höfer, Razvan Marculescu, Constantin Popescu, Ioana Uricaru.

El intercambio d’Antonio Novellino i Antonio Quintanilla guanyador del segon premi del jurat al millor curtmetratge 2010, és distribuït juntament amb el film Lola, de Brillante Mendoza.

Per la seva banda, el curtmetratge Les bessones del carrer Ponent de Marc Riba i Anna Solanas guanyador del premi al millor maquillatge i efectes especials forma part del contingut extra de la pel·lícula A casa por Navidad, del director Bent Hamer.

Mentre que aquests tres DVDs ja es troben a la venda, no estarà disponible fins el proper 30 d’agost  el curtmetratge Brutal Relax, de David Muñoz, Rafa Dengrà i Adriàn Carmona –guanyador del premi del públic i menció especial del Jurat–, que es distribuirà junt a la pel·lícula Una mujer, una pistola y una tienda de fideos chinos, del director Yimou Zhang.

Recomanacions personalitzades