Metal Defenders organitza un festival de música metal a Molins de Rei

Arriba la setena edició del festival de música metal, “Move your fucking brain extreme fest”, amb concerts des de les sis de la tarda fins les tres de la matinada a l’avinguda de Collserola. El grup belga Leng Tche és el cap de cartell.

Els fans de la música i la cultura metal estàn d’enhorabona. Aquest dissabte 2 de juliol arriba la setena edició del Move your fucking brain extreme fest a Molins de Rei. El festival, que ja arriba a la seva setena edició, està organitzat per l’associació molinenca Metal Defenders i és totalment gratuït.

L’avinguda de Collserola es veurà inundada per la música metal més extrema des les sis de la tarda fins a les tres de la matinada. Diferents bandes d’arreu de Catalunya i Espanya es donaran cita en una de les dates marcades pels amants de la música metal. Enguany, el grup belga Leng Che és el cap de cartell.

Les bandes que formaran part del cartell i els seus horaris d’actuació son els següents:

18:15 – 18:55 REPTIL-E (Barcelona)

19:10 – 19:50 MALEÏT (Barcelona)

20:05 – 20:50 SHEMHAMPORASH (Barcelona)

21:05 – 21:55 NEBULAH (Lleida)

22:10 – 23:10 NUMEN (Euskadi)

23:30 – 00:40 LENG TCHE (Bèlgica) – Cap de cartell

00:55 – 01:55 WORMED (Madrid)

02:10 – 03:00 EL KASO URKIJO (Barcelona)

Recomanacions personalitzades