Comencen les festes d'estiu als barris de Can Graner, Bonavista i Les Conserves

Tres barris de la vila -Can Graner, Bonavista i Les Conserves- celebren aquest cap de setmana les festes d’estiu amb els Matossers, Pier, Carles Vives i l’Orquestra Màgic com alguns dels protagonistes.

Les festes d’estiu sempre són una bona oportunitat d’establir un punt de contacte entre les diferents persones que viuen en un barri reivindicant l’oci i la cultura popular de Molins de Rei. Aquest cap de setmana els barris de Can Graner, Bonavista i Les Conserves celebren les seves.

El barri de Les Conserves tindrà com a convidats els Matossers de Molins de Rei i els Castellers de Rubí dissabte a les 19h. Abans d’això, hi haurà una exhibició de balls de saló i hip hop a càrrec de l’escola de ball Duet. Al mateix temps, els més petits podran gaudir d’inflables, jocs i berenar.

Per la seva banda, dissabte a les sis de la tarda comença la festa a Can Graner amb la inauguració de l’exposició de les obres del curs de pintura del propi barri. Més tard, a les 21:30h es fa una paellada popular. La nit finalitzarà amb el ball amenitzat per l’Orquestra Màgic. El diumenge a la tarda es realitzarà una festa de l’escuma i un berenar popular des de les 18:30h fins 19:30h aproximadament.

Al barri de Bonavista els protagonistes seran el popular cantant Pier i l’humorista Carles Vives, els dos de Molins de Rei. Diumenge a la tarda, Pier oferirà un concert en un acte amenitzat per Vives on també es llegiran poemes i s’explicaran acudits.

Recomanacions personalitzades