Espai Xirgu presenta una nova obra

“Després de la pluja” és el tercer projecte d’Espai Xirgu. L’obra, de Sergi Belbel, serà representada pel recent nou  grup de teatre molinenc els dies 2 i 3 de juliol, a les 22h i a les 18h respectivament, al teatre de la Peni.

Després de la pluja és una obra amb molt de ritme que comporta una dificultat important. Tot passa en el terrat d’un edifici situat en una gran ciutat en la qual fa dos anys que no plou. Allà s’hi troben els membres d’una empresa per tal de poder fumar, cosa que està totalment prohïbida. D’allà en surten tot de converses amb diferents objectius que portaran cada personatge a trobar un camí propi i particular.

Aquest és el tercer projecte que presenten i la direcció va a càrrec d’Elisa Poch. En aquesta ocasió el llistat d’actors i actrius és el següent: el cap administratiu és Jaume Armentano, el programador informàtic és Francesc Cartró, la secretària rossa és Irene Terrón, la secretària morena és Laura Soler, la secretària pèl-roja és Marta Monfort, la secretària castanya és Raquel Reyes, el missatger local és Víctor Marcos i la directora executiva és Anna Sellés. Des d’Espai Xirgu es vol dedicar aquest muntatge a un membre de la junta del grup, Josep Maria Arbós, que va morir fa uns mesos.

El preu de l’entrada general serà de 10€, encara que l’entrada de socis, jubilats i estudiants serà de 6€.

Recomanacions personalitzades