Torna el teatre en directe a Ràdio Molins de Rei

Després d’un petit tast el passat mes d’octubre sense ser retransmès en directe per Ràdio Molins de Rei, ara arriben de nou les lectures al Museu Municipal que s’emetran en viu aquest dijous través del 91.2 FM i la pàgina web de l’emissora.

El dia escollit per tornar el teatre a les ones és el dijous 30 de juny a les 20:30 hores. D’aquesta manera torna una de les activitats més emblemàtiques de Ràdio Molins de Rei que ha suposat diversos premis per a l’emissora i que s’havia deixat de fer des de la mort del seu director, Miquel Armengol.

Seguint la tònica de les anteriors ocasions, un grup d’actors de la vila es reuneixen per tal de fer teatre en directe per Ràdio Molins de Rei. Per tal de donar l’oportunitat de veure-ho en viu, aquestes lectures es fan al Museu Municipal, situat al carrer Pintor Fortuny.

En la darrera ocasió, Àngel Guimerà va ser el protagonista de la vetllada, en la qual s’hi van llegir textos d’obres com Terra Baixa o La filla del mar. En aquest cas però, l’escollit serà Joan Maragall, en motiu del centenari de la seva mort. Textos i poemes de l’artista català seran interpretats per un seguit d’actors i actrius molinencs. Els intèrprets seran Núria Rubió, Núria Mas, Artur Mas, Xavi Gardés i Arnau Armengol, amb Eli Gonzàlez al control de so.

Recomanacions personalitzades