Torna el teatre en directe a Ràdio Molins de Rei

Després d’un petit tast el passat mes d’octubre sense ser retransmès en directe per Ràdio Molins de Rei, ara arriben de nou les lectures al Museu Municipal que s’emetran en viu aquest dijous través del 91.2 FM i la pàgina web de l’emissora.

El dia escollit per tornar el teatre a les ones és el dijous 30 de juny a les 20:30 hores. D’aquesta manera torna una de les activitats més emblemàtiques de Ràdio Molins de Rei que ha suposat diversos premis per a l’emissora i que s’havia deixat de fer des de la mort del seu director, Miquel Armengol.

Seguint la tònica de les anteriors ocasions, un grup d’actors de la vila es reuneixen per tal de fer teatre en directe per Ràdio Molins de Rei. Per tal de donar l’oportunitat de veure-ho en viu, aquestes lectures es fan al Museu Municipal, situat al carrer Pintor Fortuny.

En la darrera ocasió, Àngel Guimerà va ser el protagonista de la vetllada, en la qual s’hi van llegir textos d’obres com Terra Baixa o La filla del mar. En aquest cas però, l’escollit serà Joan Maragall, en motiu del centenari de la seva mort. Textos i poemes de l’artista català seran interpretats per un seguit d’actors i actrius molinencs. Els intèrprets seran Núria Rubió, Núria Mas, Artur Mas, Xavi Gardés i Arnau Armengol, amb Eli Gonzàlez al control de so.

 • Torna el teatre en directe a Ràdio Molins de Rei ( @radiomolins ) http://ht.ly/5tUrM

 • Teresa

  Y por eso de la sensibilidad de dar vidilla a los comercios locales, la coca que se sirvió al final del evento, no era ni de una pastelería , ni de un horno , ni del otro, de toda la vida de Molins, era, y como la adqurió su presidente, de Perafita, del Rebost del Petit Artesa. Hala ! , Toma castanya !

 • Teresa

  ¿ Tiene sentido repartir 410.000 € ( 68 mill Ptas) de nuestros dineros públicos, sin criterio alguno, a 103 entidades de Molins, cuyo único requisito que deben cumplir es presentar a tiempo la solicitud ? , ¿Cuantas ciudadanas de Molins o extranjeros, han visitado el Museo Municipal, para que puedan justificar un sueldo permanente, año tras año, a cargo de las arcas municipales, de 45.289,10 € ( 7,5 mill Ptas) + despacho ? , ¿ Cuantos años llevamos achuchando en éste convenio?
  La clase política del nuevo consistorio, de golpe y porrazo, les ha cogido una gasnas irressitibles de conocimiento de cultura local , y ostentosamente se dejan ver en actividades como las del pasado viernes, día 8, organizado por los amigos del museo, en recorrido por las calles de Molins de Rei. ¿ Es obligatoria la asistencia política a dichos eventos? , ¿ Dichas actividades, justifican la subvencion?
  ¿Donde está el tan cacareando “canvi a millor” del PSC y el “canvi en positiu” de CIU , si todo sigue igual?