Una persecució policial acaba amb un detingut a Molins de Rei

Una persecució policial provinent de Santa Coloma de Gramenet ha tingut un final espectacular a Molins de Rei, prop de la incorporació a l’autopista, al costat de la benzinera Repsol. El fugitiu, que segons les primeres investigacions buscava suicidar-se amb el cotxe, ha estat finalment detingut després d’estavellar el seu vehicle.

La incoporació a l'autopista AP-2 a Molins de Rei està tancada // Jose Polo

La incoporació a l'autopista en direcció Girona està tancada // Jose Polo

La persecució ha finalitzat quan un cotxe patrulla de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei s’ha posat davant un tot terreny negre de la marca Jeep que es volia escapar incorporant-se a l’autopista B-23 en direcció a Girona per l’accés de la carretera de Caldes. La persecució provenia de Santa Coloma de Gramenet, com ho demostra el fet de que diferents cotxes de la policia local d’aquest municipi han vingut perseguint el fugitiu fins a Molins de Rei. El cotxe ha recorregut des del Barcelonès nord fins a la vila a través de la Ronda i posteriorment la B-23.

Segons els Mossos d’Esquadra, el conductor ha robat el vehicle al municipi des d’on ha fugit. Fonts properes a la investigació asseguren que el conductor portava un cartell al vehicle en el que indicava que volia acabar amb la seva vida.

Passades les tres de la tarda, el cotxe ha agafat la sortida de Molins de Rei i enlloc de seguir el sentit cap al centre de la vila ha creuat tots els carrils de la N-340 fins agafar la carretera de Caldes per tornar a incorporar-se a la B-23 en sentit Girona. Allà s’ha trobat un dispositiu especial de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei i els Mossos d’Esquadra que l’ha obligat a aturar-se. El fugitiu ha perdut el control del seu vehicle i, després de col·lisionar contra el lateral, ha fet marxa enrere. Allà es trobava una altra unitat de la Guàrdia Urbana i el fugitiu ha acabat estavellant-se contra el cotxe patrulla.

Seguidament, el conductor ha estat detingut en una operació que ha requerit la utilització d’armes de foc per part dels cossos policials, segons alguns testimonis de la persecució, que han assegurat a Viu Molins de Rei que s’han escoltat trets.

Un agent ha estat a punt de ser atropellat en els moments finals de la persecució i dos cotxes patrulla de la Guàrdia Urbana de Santa Coloma de Gramenet han quedat avariats a la sortida de la B-23 a Molins de Rei després de tractar de frenar el fugitiu donant-li cops al cotxe. Els efectius de Santa Coloma han perseguit al vehicle durant els més de 20 quilòmetres que separen els dos municipis.

El fugitiu ha estat traslladat a l’hospital Moisés Broggi i posteriorment ha quedat detingut a la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Sant Feliu de Llobregat. Es desconeixen les causes de la persecució en una investigació que, a hores d’ara, continua oberta segons els Mossos d’Esquadra.

El fugitiu ha estat detingut i traslladat a l'hospital // Jose Polo

Jose Polo / David Guerrero