L’escenari polític i els resultats electorals, a debat a l’Ateneu Mulei

L’Ateneu Mulei organitza un debat, que comptarà amb la participació de Roger Buch i David Miró, sobre els resultats electorals i l’actual escenari polític després de les eleccions del 22 de maig.

El debat es realitzarà quest dimarts 28 de juny a les 19.30 hores a l’Ateneu Mulei. L’acte comptarà amb la presència del professor de ciències polítiques de l’Universitat Ramon Llull i membre de la junta d’Òmmium Cultural, Roger Buch, i del subdirector del diari Ara i professor de periodisme de l’Universitat Pompeu Fabra, David Miró.

Alguns dels temes que es tractaran durant el debat ón: El creixement de la xenofòbia, la gestió del triomf de CiU en època de crisi, el triomf del PP a les Illes Balears tot i els escàndols de corrupció, les davallades d’ERC i PSC, els grans resultats de la CUP i la participació a les últimes eleccions.

Recomanacions personalitzades