La marxa dels ‘indignats’ passa per Molins de Rei

Prop d’un centenar d’indignats del moviment del 15-M van començar ahir una marxa des de Barcelona fins a Madrid, on s’uniran representants de totes les acampades el proper 23 de juliol. A mig matí de la primera jornada, la marxa va passar per Molins de Rei.

La marxa sortint de Sant Feliu en direcció a Molins de Rei // http://indignatsantfeliu.wordpress.com/

El recorregut el van iniciar a les set del matí a plaça Catalunya de Barcelona i passades les 10 del matí arribaven a Molins de Rei des de Sant Feliu de Llobregat per la N-340. Al arribar a la vila han fet una parada per descansar una mica, segons el blog dels indignats de Sant Feliu.

Posteriorment van seguir el camí sortint de Molins de Rei a través de la N-340, creuant el pont en direcció a Cervelló.  Els ‘indignats’ portaven un sistema propi de senyalització, amb alguns participants amb armilles reflectants tant al principi com al final per evitar problemes amb els conductors.

El principal inconvenient del primer dia de marxa indignada va ser el sol i la calor que va fer suar de valent als caminants. Al migdia van arribar a Vallirana, des d’on han reprès el camí amb la intenció de fer una mitjana de 20 quilòmetres diaris. Si mantenen el ritme previst, el 23 de juliol arribaran a la Puerta del Sol de Madrid.