Un festival solidari recull 1.600 euros per la ciutat germana de Lorca

Molins de Rei va solidaritzar-se el passat 18 de juny amb l’agermanada vila de Lorca en un festival al Foment Cultural i Artístic. L’acte va constar d’un seguit d’actuacions d’artistes molinencs. Es van recollir 1.600 euros que seran enviats a l’Ajuntament de la ciutat murciana.

Per l'escenari del Foment van passar tot tipus d'artistes // Molins de Rei Televisió

Sobre l’escenari hi van passar quasi totes les vessants, des de la màgia, el cant i el ball, als acudits i els poemes. Joves artistes es van combinar amb grans veterans com Carles Vives i Pier. Tot amb l’objectiu d’ajudar la població murciana de Lorca. Així doncs, artistes locals i d’arreu van participar en una nit pels damnificats pel terratrèmol a la ciutat murciana, tema que es va preferir no tocar en els discursos per no convertir l’acte en una vetllada trista.

L’entrada tenia un cost de 3 euros. Gràcies a la col·laboració del públic assistent i dels diners recollits per la rifa, feta de diferents lots de productes donats per diferents comerços de Molins de Rei, es van poder recollir un total de 1.600 euros, que seran enviats a l’Ajuntament de Lorca per tal de fer una mica més lleugera la recuperació de la vila i ajudar en les obres de reconstrucció. Aquesta quantitat és superior a la que va destinar l’Ajuntament de Molins de Rei, que era inferior als 1.000 euros.

La presidenta de l’Agrupació Lorquina de Molins de Rei, Carmen Periago, va donar les gràcies a tots els participants, tant d’aquells que ho havien fet sobre l’escenari com als assistents al festival. Periago va agrair les nombroses mostres de suport rebudes per part dels ciutadans de Molins de Rei des del dia del terratrèmol.

Recomanacions personalitzades