La nit de Sant Joan omplirà de festa i foc la plaça de l’Església

Un any més, la Comissió de Focs de Sant Joan ha organitzat un seguit d’actes per celebrar la revetlla de Sant Joan. Es baixarà la Flama del Canigó i la nit de Sant Joan celebraran un sopar popular seguit de diverses activitats que finalitzaran amb música fins a la matinada.

Les activitats començaran aquest dimecres 22 de juny, quan un grup de molinencs anirà al cim del Canigó a buscar la Flama del Canigó. Dijous, a les 18.30 hores, a la plaça de la Creu, els nens del Cau faran l’entrega de la Flama al poble com a inici de la diada de Sant Joan.

A continuació es realitzarà el cercavila on la Flama anirà acompanyada dels Grallers de Molins de Rei, Vatoquem i el Gall de Molins de Rei. El cercavila arribarà fins a la plaça de l’Església, on els esperarà la Foguera i el Felipe V, que cremaran fins ben entrada al matinada després de al lectura del Manifest.

Durant la nit de Sant Joan es realitzarà el sopar popular, que tindrà menú per adults i també per a nens. Els tiquets, que es poden comprar a l’Estanc Margarit, la Llibreria Barba i el Forn Cardona, tenen un preu de 8 € per adults i 5 € pels nens.

Després del sopar es celebrarà la tercera edició del Quinto popular, danses tradicionals i finalitzarà amb música fins a la matinada a càrrec dels punxa-discos Natber i de la Kaputxa. Totes les activitats estan organitzades per la Comissió de Focs de Sant Joan, formada pel Casal de Joves Autogestionat la Mola, l’Ateneu Mulei i el Cau.


Recomanacions personalitzades