Arnau Moreno guanya la Superlliga d’Ucraïna de bàsquet

El segon entrenador i preparador físic del BC Budivelnik aconsegueix el títol de lliga d’Ucraïna en la seva primera temporada al país d’Europa de l’est. El seu equip participarà a la fase prèvia de l’Eurolliga.

Moreno i Berrocal (primer entrenador) amb la copa de campions // basquetkiev.blogspot.com

Moreno i Berrocal (primer entrenador) amb la copa de campions // basquetkiev.blogspot.com

Més de 3000 kilòmetres separen Molins de Rei de la capital d’Ucraïna, Kiev. Fa gairebé un any, el molinenc Arnau Moreno va fer aquest viatge per incorporar-se a l’staff tècnic del BC Budivelnik de la Superlliga de bàsquet de l’ex república soviètica.

Després d’una temporada molt llarga, Moreno valora el seu final com a “molt feliç” al aconseguir la victòria a la Superlliga, primera categoria del bàsquet d’Ucraïna, i la classificació per la fase prèvia de la competició més important del bàsquet europeu, l’Euroleague.

Moreno ha fet història del d’Ucraïna

El molinenc, com a segon entrenador i preparador físic, ha disputat un total de 78 partits oficials aquesta temporada. Un dels moments més àlgids va ser la classificació pes vuitens de final de l’Eurocup, la segona competició més important del bàsquet europeu. Per primera vegada en la curta història d’Ucraïna un equip arribava tant lluny en una competició europea. El BC Budivelnik va ser eliminat en aquesta eliminatòria pel Cajasol de Sevilla.

Una història explicada en un blog

Arnau Moreno ha anat explicant la seva experiència a Ucraïna a través d’un blog. En ell es pot trobar un resum de la temporada més extens escrit en primera persona. Ara el molinenc ja es troba a la nostra vila per gaudir d’unes merescudes vacances.

Recomanacions personalitzades