Èxit del III Torneig Vila de Molins de Rei

Els convidats d’honor d’aquesta edició en categoria Aleví Masculí i Cadet-Juvenil Femení han estat el RCD Espanyol, FC Barcelona, Vila-real CF, Damm CF, Cornellà UE, UE Jàbac i Terrassa. El Cornellà va guanyar en categoria masculina i el FC Barcelona en la femenina.

El Molins veu com les noies de l'Espanyol recullen la copa de campiones

El Molins veu com les noies de l'Espanyol recullen la copa de campiones // Molins de Rei CF

Un any més ha arribat a la nostra vila el torneig organitzat anualment pel Molins de Rei Club de Futbol. Durant el cap de setmana del 11 i 12 de Juny han estat totes les categories les que han disputat el seu partit en motiu del Torneig i  equips com el St. Just Desvern, St. Joan Despí, Castellbisbal o Marianao Poblet es van deixar veure per la vila durant aquests dos dies de competició.

Però com cada any la categoria que més gaudeix del torneig són els Alevins masculins i el Cadet-Juvenil femení. Durant el 18 i 19 del mateix mes han estat jugant contra equips de gran nivell i que confien plenament en el seu planter com el RCD Espanyol, el FC Barcelona o el Vila-real CF.

En la competició femenina les vencedores van ser el FC Barcelona en imposar-se a la final al Vila-real CF. I pel que fa a la categoria masculina va ser el Cornellà el que es va proclamar campió del torneig en derrotar a la DAMM a la gran final disputada al Josep Raich.

 

Recomanacions personalitzades