La música surt al carrer el Dia Internacional de la Música

El projecte Música al carrer arriba a la seva cinquena edició el dimarts 21 de juny, coincidint amb els actes de celebració del Dia Internacional de la Música. Els alumnes de l’Escola Municipal de Música comptaran amb els grallers i estudiants del IES Bernat el Ferrer.

Aquesta cinquena edició es durà a terme el proper dimarts 21 de juny, a les 18.30 h, a la plaça de la Creu. Comptarà amb la participació dels alumnes de l’Escola de Municipal de Música Julià Canals de Molins de Rei, l’Escola Municipal de Música Pere Burés de Rubí, l’Escola de Grallers de Molins de Rei i del projecte Com sona l’ESO de l’Institut Bernat el Ferrer, que hi participaran per primera vegada.

Aquesta activitat forma part de la programació del projecte Joves Creadors del Pla Local de Joventut 2010-2013, el MOU!3, i té com a objectiu oferir als joves artistes un espai per donar a conèixer les seves creacions i els aprenentatges adquirits en els seu procés de formació.

Recomanacions personalitzades