Dos detinguts per un robatori amb intimidació a una benzinera

Dues persones han estat detingudes per un presumpte delicte de robatori amb intimidació. Un agent de la Guàrdia Urbana fora de servei va detectar el robatori comès en una benzinera de la vila i els lladres van ser detinguts minuts després a Sant Feliu.

Els fets van succeir dimarts passat  a quarts de nou del vespre. Un agent de la Guàrdia Urbana de Molins de Rei que estava fora de servei va veure com dos homes fugien d’una benzinera de la vila i es dirigien en vehicle, per la carretera nacional, en direcció Barcelona.

L’agent va alertar a la central i els Mossos d’Esquadra sobre el robatori. El vehicle on viatjaven els dos presumptes sospitosos va ser interceptat en el terme municipal de Sant Feliu de Llobregat. Un cop realitzat l’escorcoll, els diners i el material que es van trobar dins el vehicle coincidien amb la denúncia feta pels treballadors de la benzinera, els quals van comunicar a la Guàrdia Urbana de Molins de Rei que el robatori havia estat amb intimidació.

Els agents de servei van traslladar els dos detinguts a les dependències dels Mossos d’Esquadra de Sant Feliu.

Recomanacions personalitzades