Els Matossers de Molins de Rei celebren el seu 9è aniversari

La colla castellera de Molins de Rei, els Matossers, celebren diumenge el seu novè aniversari amb una actuació a la Plaça de la Creu. Els castellers de Caldes de Montbui i els Moixiganguers d’Igualada compartiran plaça amb els Matossers.

Gairebé una dècada de castells a Molins de Rei, i per celebrar-ho res millor que una festa a casa. Els Matossers fan 9 anys i en motiu d’aquesta data tant important la colla farà una actuació aquest diumenge a les 12 del migdia a la plaça de la Creu.

El Matossers no estaran sols i compartiran la seva alegria convidant a les colles castelleres de Caldes de Montbui i els Moixiganguers d’Igualada.

Aquest aniversari es produeix en plena temporada castellera. La setmana passada els Matossers van actuar a la Festa Major de la Nova Creu Alta de Sabadell i fa dues setmanes van celebrar la Trobada de Colles Castelleres del Baix Llobregat, una festa que també es va celebrar a Molins de Rei.

Recomanacions personalitzades