La biblioteca estrena un blog

La Biblioteca Pau Vila ha estrenat un blog en el que es donaran a conèixer totes les activitats dutes a terme. La seva directora, Montse Vega, assegura que amb la creació d’un blog a la xarxa busquem “un lloc més interactiu amb els usuaris”.

La Biblioteca disposava d’una web des del 2007 i encara que el servei municipal posi en marxa un blog d’ara en endavant, la web continuarà funcionant amb normalitat. La directora de la biblioteca Pau Vila, Montse Vega, ha declarat que “el bloc els permet tenir la informació actualitzada en un espai més interactiu que una web”.

Des del blog està previst informar de totes aquelles activitats organitzades a la Biblioteca així com oferir les novetats del catàleg bibliogràfic.

Les seccions del nou blog són: activitats per adults, activitats infantils, hores del conte i tertúlies, altres, informació i manualitats.

Blog de la biblioteca: http://bibliotecapauvila.blogspot.com/

Web de la biblioteca: http://biblioteca.molinsderei.cat/

Recomanacions personalitzades