La mort dansa i canta a l’església de Molins de Rei

El passat diumenge 5 de juny va tenir lloc a l’església parroquial de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei la representació de Les Danses de la Mort. Aquest és el títol de l’espectacle escènic coral que va anar a càrrec de l’Orfeó Vicentí del Centre Catòlic de Sant Vicenç dels Horts.

L'Orfeó en un moment de l'actuació // Parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei

Aquesta representació, basada en una obra espiritual del compositor alemany Hugo Distler (1908-1942), reflexiona sobre les diferents maneres en què diversos personatges de la societat s’enfronten a la mort (l’emperador, el bisbe, el polític, el metge, l’empresari, el soldat, la prostituta, la monja, el pagès,la donzella i l’infant). La representació va alternar fragments corals interpretats per l’orfeó,  música a càrrec de la pianista Tatiana Roman, i fragments dramàtics escenificats pels mateixos membres de l’Orfeó amb alguna altra col·laboració.

La música és obra de Poire Vallvé, l’adaptació de la lletra i direcció de l’Orfeó de Joan Vinyes, i la direcció escènica de Miquel Font. El nombrós públic assistent va sortir molt content de poder gaudir d’aquesta original escenificació, segons han informat fonts de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel.

Recomanacions personalitzades