La mort dansa i canta a l’església de Molins de Rei

El passat diumenge 5 de juny va tenir lloc a l’església parroquial de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei la representació de Les Danses de la Mort. Aquest és el títol de l’espectacle escènic coral que va anar a càrrec de l’Orfeó Vicentí del Centre Catòlic de Sant Vicenç dels Horts.

L'Orfeó en un moment de l'actuació // Parròquia de Sant Miquel Arcàngel de Molins de Rei

Aquesta representació, basada en una obra espiritual del compositor alemany Hugo Distler (1908-1942), reflexiona sobre les diferents maneres en què diversos personatges de la societat s’enfronten a la mort (l’emperador, el bisbe, el polític, el metge, l’empresari, el soldat, la prostituta, la monja, el pagès,la donzella i l’infant). La representació va alternar fragments corals interpretats per l’orfeó,  música a càrrec de la pianista Tatiana Roman, i fragments dramàtics escenificats pels mateixos membres de l’Orfeó amb alguna altra col·laboració.

La música és obra de Poire Vallvé, l’adaptació de la lletra i direcció de l’Orfeó de Joan Vinyes, i la direcció escènica de Miquel Font. El nombrós públic assistent va sortir molt content de poder gaudir d’aquesta original escenificació, segons han informat fonts de la parròquia de Sant Miquel Arcàngel.