La Policia judicial demana documentació a l’Ajuntament pel cas Clam Consulting

Agents de la  Policia judicial, per ordre de la Fiscalia Anticorrupció, van visitar dimarts l’Ajuntament de Molins de Rei per tal de requerir informació al personal implicat en les adjudicacions presumptament irregulars a l’empresa Clam Consulting.

Segons ha pogut saber Viu Molins de Rei, el passat dimarts la Policia Judicial va entrar a l’Ajuntament de Molins de Rei en representació de la Fiscalia Anticorrupció per tal de requerir documentació sobre l’adjudicació de serveis a l’assessoria mediambiental Clam Consulting. Personal de l’Ajuntament ha confirmat la informació a aquest mitjà, mentre que des d’Alcaldia s’ha decidit no entrar a valorar la veracitat de la noticia. Des del dia posterior a la publicació de l’informe, l’encara alcalde en funcions, Ivan Arcas, ha defensat la legalitat de les actuacions dutes a terme pel consistori molinenc.

Mentre que la investigació de l’Oficina Antifrau no prospera degut a la pràcticament congelació de l’organisme des de la mort del seu director, David Martínez Madero, aquesta actuació de la policia judicial demostra que les investigacions per part de la Fiscalia Anticorrupció estan més actives que mai. La visita dels investigadors policials a l’Ajuntament es produeix tres mesos després de que la interventora enviés a la Fiscalia Anticorrupció i a l’Oficina Antifrau un informe on apuntava indicis de prevaricació i tràfic d’influències en l’adjudicació de contractes a Clam Consulting.

Jose Polo / David Guerrero

 • SACAPUNTASiARCAS

  bueno si esto hace que sepamos mas aun la verdad, espero y deseo que desde el 11 de junio en adelante las cosas cambien a mejor, esta claro que quien reciba el apoyo para gobernar lo tendra dificil por los tiempos que corren y tal como esta no la politica sino algunos politicos, yo creo antes en las personas que en los politicos pero viendo noticias como estas entiendo las indignaciones pero mi persona aun cree que no todos son iguales, por eso espero que desde el 11 quien gane sea Molins de Rei y como esta de moda, NO OKUPEN LA POTRONA PARA DESPILFARRAR, y si para gestionar un pueblo, las personas honestas y responsables de Molins de Rei se lo merecen asi que manos a la obra y esta claro que seguro que mejor que los de antes lo haran…………………………………………

 • Teresa

  Nada , de nada , Ni caso, todo es Café Teatro,… inutilidad total,..

 • EL PREDICADOR

  DIA 11 TODOS AL AYUNTAMIENTO DEMOCRACIA REAL YA.

 • Montse

  Sinzerament penso que entre l'ideal i el possible no hem tingut tan mala gestió fins ara, no hem de ser derrotistes. No tinc l'impressió comparant-nos amb els ajuntaments del voltant que siguem dels més endeutats i que no hi hagi una bona relació en els serveis que tenim.
  Es cert que hi ha messures que són díficils d'explicar amb coherència amb les ideologies que reprenseten, com
  les abusives pujades de sous que es van aplicar, i la gestió de la deixalleria sense respectar els drets laborals del personal….
  I "de esos lodos vienen estos barrios", confio en que facin autocrítica i fins i tot es plantegin nous lideratges.

  • Teresa

   Montse , No se preocupe, Eso de la Policía Judicial es puro teatro , como lo és lo de la Oficina Antifrau. En realidad no se trata de si el Ayuntamiento está en bancarrota o no, Se trata de adjudicaciones "a dedo" a Clam dentro de la legalidad vigente, claro, sin hacer concurso, a cambio, posiblemente, de favores más tarde (no necesariamente en dinero). Lo mismo que lo de la adjudicación de la Fira-2011 por CIU , que sólo se presentó 1 concursante , y en vez de declar el concurso desierto, por las prisas de última hora ( adrede) , se lo adjudicaron a Expo, pero,.. dentro de la legalidad vigente, .. claro,..
   De momento , dentro de la coalición CIU+PSC+PP , no he oido nada de bajarse los sueldos, ni de privatizar Molins Energia, ni Radio Molins de Rei, ni Molins-TV, ni lo de anular la Trapería ( por 4 pilas que gestionan, 6 personas/ día), ni el Molins-.Bus sempre Buit . Saludos.

 • Pingback: La Fiscalia arxiva la denúncia per prevaricació i tràfic d'influències contra Ivan Arcas i el seu equip | Viu Molins de Rei()