L’atur baixa a Molins de Rei dos punts més que a la resta del Baix Llobregat

L’atur ha baixat un 2,5% a Molins de Rei durant el passat mes de maig, situant-se en el 13,2%, el que significa 1.718 molinencs a l’atur. El descens a la vila és més de 2 punts superior a la baixada registrada a la resta de la comarca, on ha estat del 0,4%.

Durant el mes de maig l’atur ha baixat un 2,5% a Molins de Rei, deixant la dada en 1.718 persones aturades, un 13,2% de la població activa de la vila. A la resta de la comarca del Baix Llobregat l’atur també ha baixat durant el mes de maig, en aquest cas en un 0,4% segons les dades aportades per l’observatori del Baix Llobregat, que situa l’atur al Baix Llobregat en un 15,4%. Tot i això, Molins de Rei té una de les taxes d’augment de l’atur més elevades de la comarca durant l’últim any ja que ara hi ha un 6,6% més d’aturats a la vila que fa un any.

L’estudi també revela que a Molins de Rei hi ha més dones (905) aturades que homes sense feina (813). Aquesta tendència s’ha reforçat durant el mes de maig ja que l’atur ha baixat en un 3,2% si parlem d’homes i en només 1,8% si parlem de dones.

D’altra banda, l’atur ha baixat més entre els més joves. Els menors de 25 anys han vist com la taxa de desocupats es reduïa en un 2,4% fins a situar-se en el 12,1% mentre que els majors de 44 només han disminuït el seu atur en un 0,9% i encara suposen una taxa del 16,3%.