Víctor Puntas deixarà la política durant la nova legislatura

Víctor Puntas abandonarà les primeres posicions de la coalició independentista Esquerres per Molins de Rei durant la legislatura que s’estrenarà el proper dissabte. “Ja porto 12 anys a la política i aquesta es fa durant un temps” ha explicat Puntas a Viu Molins de Rei.

Víctor Puntas dipositant el seu vot a les urnes el passat 22 de maig // David Guerrero

No ha concretat si serà al cap d’un mes o al cap de dos anys, però Víctor Puntas deixarà de ser portaveu d’Esquerres per Molins de Rei durant la nova legislatura. El fins ara cap de llista de la coalició que agrupa a Esquerra Republicana i Esquerra Nacionalista a Molins de Rei no ha especificat el moment del seu acomiadament tot i que ha declarat que “serà durant la nova legislatura”.

Puntas argumenta la seva decisió de no seguir al capdavant de la coalició independentista explicant que “un entra a la política per estar un cert temps i jo ja porto 12 anys”. Des d’aquest moment, per tant, s’obre la carrera successòria a ERC: “Esperem que aparegui la oportunitat de donar pas a gent nova amb idees fresques durant els propers quatre anys” ha declarat Puntas a Viu Molins de Rei. Tot i això, el de Maó espera començar una legislatura on “tocarà que Esquerra passi a l’oposició per poder créixer de nou poc a poc” després de que els independentistes patissin la pèrdua d’un regidor i quedant-se només amb 800 vots, 600 menys que fa quatre anys.

 • Pere

  …però tu no havies de ser el nou alcalde de Molins de Rei????????
  …cria cuervos que te sacarán los ojos…
  …has de mirar qui portes a casa!

 • Antoni

  Victor Puntas deixarà la política durant la nova legistlatura…però a qui vols enganyar?…t´han "fotut" al carrer els teus "companys i amics" d´ERC!

 • Miquel

  No cal especular, ERC farà un congrés local al mes d´Octubre d´aquest any i serà quan Victor Puntas i Alvarado "deixi la política"…n´hi ha a ERC que ja s´estan fregant les mans per ocupar el seu lloc…

  • Oriol

   Doncs la veritat, no se qui hi ha i no m’hi voldria trobar pas amb aquest fregat.

 • Esteve

  Per quan l´article al Viu Molins d´en Jordi Romeu "deixant la política"?

 • Felip

  Victor ara podràs substituir a en Rimblas!

  • Marc

   Ja ja ja, si ja està esperant les eleccions de l´any vinent per acreditar-se com a apoderat a l´escola Ferran Agullo…

   • Robert

    Acreditar-se com a apoderat de l’ escola JOSEP MARIA MADURELL….. Quanta ignorancia, s’ ha de ser bastant ignorant per fer tals afirmacions!!!

    • Sergi

     El col·legi electoral al qual fa referència en Marc és l'escola que hi havia al Carrer Ferran Agulló i que ara és el Centre de Formació d'Adults Rafael Farré. No es referia a l'escola Josep Maria Madorell.

    • marc

     Madurell????…potser volies dir Madorell…

 • Oriol

  No cal ser tan dur.. Però és veritat que la marxa del Victor es deu 1. A la patacada electoral i 2. A la pressió dels seus companys de partit/coalició. Qui es pot creure aixo de la politica es nomes per uns anys? no havieu de governar? Llavors perque es va presntar si ja portaba 12 anys? El Montserrat va dir prou i amb dignitat. Be, en tot cas, una gran noticia per Molins de Rei. I ara, Jordi Romeu: Si el Puntas DIU que 12 anys son molta ( sempre hi quan estiguis forá del govern,clar) si tu en portes 20, com ho tens per plegar i que si posi el DeLaFlor i algún altre que tingui una mica de ganes i sobretot dignitat?

  • Teresa

   ¿ En que ha trabajado y en que trabaja el delaflor? , ¿una mica de ganes i sobretot dignitat? o una oportunidad para sacarse un sueldecito, como en Portolá, que le arregle la jubilación ? , ¿ No se jubilan los politicos?

   • Oriol

    Crec que mai ha estat a l ajuntament.. I tu teresa tambe deus ser jubilada, perquè tens molt poca feina.. I a mes podries utilitzar el teu nom i no el de la dona, i donar-te a conèixer..

 • Marc

  Si a la tardor d´aquest any en Victor Puntas i Alvarado deixa la seva acta de regidor a l´Ajuntament de Molins de Rei i si segueixen l´ordre de la llista la nº 3 és una persona independent, segons posava a la papereta, tenint en comtpe que el nº 2 és de ENMR…ERC no tindria cap representant al consistori…deú ni do…

  • Anònim

   el delaflor m’agrada i la 3 també, com es diu el numero 5 o 6 aquell nou? es horrible va de polític entes

   • Robert

    com se’ t veu el lleutó nen…..

   • Marc Rebulà

    Bon dia Anònim,
    soc la persona horrible, segons tu, que va de numero 6… No se d'on has tret que vagi de politic entes, pero d'una cosa pots estar segur, que jo ni me les donc de politic ni ho pretenc ser. Si vaig de número 6 es precisament perque jo no tinc cap intenció de dedicar-me a la politica directament. Jo visc de la meva feina i ho penso continuant fent.
    Si m'he vinculat en un projecte politic es pel meu sentiment independentista i pel meu sentiment Molinenc. Si tu, que no dones la cara, creus que soc una persona horrible per voler fer alguna cosa pel meu poble i pel meu pais, es la teva opinió, pero poques vegades a la teva vida m'hauras sentit parlar de politica, mes que res, perque sempre que ho he fet, he deixat clar que de politica no hi entenc.
    Si vols, un dia quedem i t'ho explico personalment, pero hem sapr greu que una persona opini així de mi, sense coneixe'm (ja tinc clar que si que hem coneixes).
    Be, queda pendent una trobadeta entre els dos i ho discutim.
    una abraçada.

    • Teresa

     Sorpresas da la vida, … Vivir para ver,.. Ahora resulta que a aguas pasadas, nos enteramos de noticias horribles en Molins de Rei , de que el va de numero 6 po ERC no va de politic , que se ha equivocado de lista , que se pensaba que eran listas a presidente del Barça , y que de politic ni ho pretenc ser, y que si i va de número 6 es de relleno, y precisament no tinc cap intenció de dedicar-me a la politica, y que no le gusta parlar de politica, dejando clar que de politica no hi entenc.
     ¿ Para conocerle un poco mejor , y por "transparencia" , Ud. no tiene un hermano que se presentó en las elecciones del 2007 y que luego ocupó un empleo en la biblioteca que fué un escándolo de ERC? , Be, no es necesario "una trobadeta" , Puede respondernos por la misma via ? . Saludos.

     • Marc Rebulà

      Bon dia Teresa,
      Per treballar pel be del teu poble no només existeix la politica, ara bé, si que t’has de vinvular amb ella. Evidentment que no soc expert en politica ni pretenc ser-ho, l’unic que vull es poder treballar pel meu poble i pel meu pais.
      Tampoc m’he equivocat de llista, ni molt menys, segueixo pensant que la gent que conforma la llista de Esquerres per Molins de Rei es una de les millors llistes que hi havia, pero la gent no ho heu entes així.
      En cap moment he dit que no m’agradi parlar de politica, l’unic que he dit es que poques vegades m’haurien sentit parlar de politica. No trangiversis les meves paraules.
      Per que hem coneixis millor i deixis de fer suposicions malintencionades et comento:
      1- No tinc cap germà
      2- Evidentment, si no tinc cap germà, mai s’haurà pogut presentar a les llistes de ERC.
      3- Evidentment no ha pogut ocupar cap lloc de treball al a biblioteca, ja que no tinc cap germà.
      Espero que això t’aclareixi els teus dubtes i que hagi estat prou transparent.

     • Teresa

      Gracias por su rápida clarificación. Ha quedado claro , Saludos.

 • Felip

  Victor ara podràs ser el nou Rimblas a ERC!

 • idignat

  Veus que bé. Facil dir que marxes, que la política es per un temps, que si renovació, i tot el que vulguis. Però quan vareu buscar a solidaritat per a la vostra "coalició" ja vareu deixar clar que Víctor Puntas havia de ser el cap de llista per que aixó era el seu "modus vivendi". I ara ja no, ara començaras a treballar com la resta de mortals? Massa tard, ja heu enfonsat el partit. Que facil abandonar el baixell quan s'enfonsa. Tot plegat penós i lamentable. Aixó si, acceptar la culpa mai….

 • LA MOSCA COJONERA

  IVAN ARCAS TOMA EJEMPLO DEL VICTOR PUNTAS QUE LA LAURA DURAN YA SE ESTA BIENDO DE ALCALDESA JA JA

 • Manuel

  Queda una pregunta para responder…. Cuanto cobra el Sr. Puntas por ser portavoz de ERC en el Area Metropolitana de Barcelona? Eso debe ser un pastón y no esta publicado en ningun web…

  Para cobrar eso hay que ser concejal. Por eso no ha querido irse de immediato ya que siendo concejal en la oposición no cobrará ni 500 euros al mes, que comparado con antes es una miseria….

  Si tanto apuestan ahora por la transparencia pues que digan cuanto cobra Victor Puntas en el Area Metropolitana de Barcelona!

  • Robert

   Sr. Manuel, porque no empieza por decirnos cuanto cobra usted por su trabajo? que espero que sea otro a parte de calumniar y perder el tiempo. Ahora va a resultar que el unico politico que cobra por SU TRABAJO es el Sr. Puntas..
   O es que los señores de CIU, PSC Y CUP van a donar sus ingresos a una ONG? Menuda ignorancia e hipocresia!!!
   De todas formas, si tan desconforme esta con todo, es libre de montar su propio partido y presentarse a las elecciones…

   • Teresa

    Robert , Estoy de acuerdo con el Sr. Manel, El Sr. Manuel, no tiene porque decirnos cuanto cobra él en por su trabajo, y esto no és calumniar ni hacer perder el tiempo. ya que el Sr. Manel no és un personaje público, ni pertenece a lista alguna , ni se presnta a elección por alcalde. En cambio el Sr. Puntas , si és un personaje público. .
    Ciertamente, El unico politico que cobra por SU TRABAJO no es sólo el Sr. Puntas, son más de los que nos imaginamos., de entre ellos los señores de PP, CIU, PSC, CUP , La CUP ha explicado sus cuentas de forma "transparente" como para donar sus ingresos a una ONG. El resto de partidos no nos han indicado lo que cobran en sueldos y dietas , ni lo que se gantan en banderolas, paellas , globos, o gorras verdes. Menuda ignorancia e hipocresia de dichos partidos que se llenan la boca con eso de "transparencia" y "volem lo millor per Molins" . Los de SI disconformes con todod esto y con todo, montaron su propio partido y se presentaron a las elecciones, pero muchos votantes prefirieron el voto nulo de la CUP

    • Robert

     APRECIADA TERESA, DIFIERO BASTANTE EN QUE EL SR. PUNTAS SEA UN "PERSONAJE PUBLICO", EFECTIVAMENTE ES POLITICO Y SI UD SE DOCUMENTASE MEJOR SABRIA QUE EL SUELDO DE LOS POLITICOS ES PUBLICO, NO SE POR QUE LE INTERESA TANTO EL SALARIO QUE PERCIBE POR UN TRABAJO QUE HACE FUERA DE MOLINS DE REI Y QUE EN ABSOLUTO SALE DEL AYUNTAMIENTO.
     POR OTRO LADO EL QUE LA CUP, SEGUN UD. HAYA EXPLICADO SUS CUENTAS DE FORMA "TRANSPARENTE" ES SOLO SU OPINION.
     QUEDA MAS QUE CLARO, QUE AQUI LO VALIDO ES SALPICAR PORQUERIA PARA QUE QUEDE BIEN ALTO LOS PARTIDOS A LOS CUALES UD MUESTRA SU APOYO.

     • Teresa

      Apreciado Robert , Creo que como ciudadana que vive y paga sus impuestos en Molins de Rei, y que paga hasta el último euro la campaña electoral , tengo todod el derecho a conocer detalladamente los sueldos de los personajes públicos que se presentan en listas, tanto si el dinero sale del Ayuntamiento como sino. Los dineros publicos no los generean los políticos, los dineros vienen directamente de nuestros impuestos, los políticos sólo se los gastan en nombre de "lo millor per el poble" . El Sr. Barrios (Pdte PSC) nos decía por la radio publica municipal RMdR -COM , ante el escádolo del sueldo de 65.094,30 € del masajista, que lo buscásemos por Internet , Yo no soy muy "modelna" , ¿ Ud sabe como se hace? . Saludos

     • Robert

      EL PROBLEMA QUE UD TIENE ES QUE, AL PARECER, UD PIENSA QUE, EL PAGAR LOS IMPUESTOS (COMO HACEMOS TODOS LOS CIUDADANOS, NO SOLO UD) , SE CREE CON EL DERECHO DE PISOTEAR, CALUMNIAR Y DIFAMAR A LAS PERSONAS. ES A LO UNICO QUE UD SE DEDICA.
      MI PREGUNTA ES, ¿ SI TAN MAL LO HACE TODO EL MUNDO Y TAN CORRUPTOS SON, COBRAN TANTO, SE GASTAN SU DINERO, ETC, ETC, PORQUE NO SE PRESENTA A UNAS ELECCIONES Y LO HACE UD MISMA/MISMO????
      RESPECTO A HACER BUSQUEDAS POR INTERNET, EXISTE GOOGLE, Y SI NO, NO SE PREOCUPE, POR LO QUE VEO TIENE UD MUCHO TIEMPO LIBRE, SEGURO QUE LO ENCUENTRA RAPIDO, YA QUE SABE TANTO Y DE TODO

     • Teresa

      Robert /Roberta , ¿Que yo tengo un problema? , ¿ Que yo he pisoteado, calumniado y difamado a personas?, ¿ Dónde , cuando , Porfa,….. ? , ¿ Pedir información de dónde van los dineros publicos es difamar a la clase política?
      Discrepo totalmente con Ud. al afirmar que el Sr. Puntas (39) , nro 1 ERC no es un "personaje publico" , ¿ Entonces que és? , Lo que no es, es un ciudadano normal y corriente, ni un ciudadano de los de a pié, es un asalariado politico, con dineros publicos de nuestroa impuestos, vengan del Ayuntamiento, del Consell Comarcal, de la Generalitat, de la Diputación , del Estado central o de Bruselas,… y el Google no nos dice lo que cobra de estos dineros,… ¿ Las ciudadanas no tenemos derecho en saberlo? , ¿ De qué tienen miedo? . Saludos.

     • Sergi López

      Jo vaig votar a ERC per evitar una debacle major ja que m'estimo les sigles històriques d'ERC però penso que gent com el Sr. Puntas han de deixar pas a altres persones i a altres formes de veure la política. A mi també m'agradaria saber que cobra aquest senyor a l'Area Metropolitana de Barcelona. Els impostos d'aquest organisme també els paguem els molinencs en part.

     • Teresa

      Sergi Lopez , Gracias por compartir mi opinión ,..

     • Robert

      Sra/Sr., 1 problema no, varios… Visto lo visto, y si ud. fuese una persona coherente con sus comentarios, la frase de "Lo que no es, es un ciudadano normal y corriente, ni un ciudadano de los de a pié, es un asalariado politico, con dineros publicos de nuestroa impuestos" la deberia aplicar a TODOS los político que vayan entrando en el ayuntamineto, generalitat, etc.. O es que van a hacer sus funciones de forma altruista? No seamos hipócritas por favor! El problema viene cuando estos "dineros" como ud. los llama, no van al bolsillo que nos gustaría… Espero que les pida las mismas explicaciones y cuentas a las personas y partidos que SI son de su agrado, ¿o ellos si que son ciudadanos de a pie y no extraterrestres como el Sr. Puntas? En mi humilde opinion, tiene ud vistas demasiadas horas de CASO MALAYA, SALVAME DELUX Y CASO CAMPANARIO.
      Para cambiar las cosas que no nos gustan, hay que hacer algo mas que sentarse cada dia delante de un ordenador a pedir tantos "derechos" como los que dice ud que tiene… Yo le propongo que se presente a las proximas elecciones y haga algo mas..

      ¿Ho has pogut llegir millor Pere?

     • Teresa

      Robert/Roberta , Creo que es estos foros , no ha habido ninguna persona tan coherente como Yo, y no tengo ningún problema, de momento,..
      El problema es que estamos en Molins de Rei , en un pseudo-diario digital y el Sr. Puntas es de ERC de Molins y no debemos desviar la atención a la Generalitat, Gobierno Español , etc. Yo no hablo de que el Sr. Puntas desvie dinero y sea un corrupto, Yo hablo de "transparencia" para tener una opinión de las cosas y de los partidos poíticos , Si ha leído mis intervenciones en los foros , verá que se lo pido a todos, ¿ Puede Ud. ayudar a resolver mis dudas de esa trasparencia ? , De no ser así , le ruego que no intervenga más. Me humilla con eso de la campanarío.

     • Robert

      Sr/Sra., La única persona que desvia el tema es ud. Tiene el guión que le han montado muy bien aprendido, es por eso que no responde a ninguno de mis comentarios.. Recuerde que el que/laque ha mencionado a la Generalitat, Govierno, etc ha sido ud. en su comentaio anterior no yo, por lo que yo no intento desviar nada. Evidentemente, Ud. no puede hablar de que el Sr. Puntas sea un corrupto ni desvie dinero, a parte de no ser cierto, seria una acusación que deberia hacer en los juzgados y en ningun caso, en un foro.
      Desgraciadamente, SI he leido sus intervenciones, sobretodo porque estan por todos los rincones (señal de poco trabajo) y, en ningun caso, le pide las mismas explicaciones a todos los partidos, siemplemente se cree la "transparencia" que a ud. le conviene…
      Por descontado, seguiré interviniendo todas las veces que crea conveniente, que ud. se pase el dia pidiendo explicaciones y hablando de "sus derechos", no la autoriza a censurar los comentarios que no son de su misma opinion.

 • LA MOSCA COJONERA

  MI VECINO ES PENSIONISTA Y COBRA 500 EUROS AL MES LO QUIERE ALGUNO PARA SER CONCEJAL CON DEDICACION PLENA.

  • Teresa

   Que hable con el Sr. Marti (53) de CIU o con el Sr. Ramos de PP (61)

 • Anònim

  el senyor puntes plegarà quan trobi feina o li trobin els que li han fet algún favor.

 • Accountability MdR

  PER CERT, "………QUE DEIXARÀ LA POLÍTICA DURANT LA PROXIMA LEGISLATURA…." POT SER DINS DE QUATRE ANYS MENYS UN DIA. ¡¡¡¡¡¡¡QUINA BARRA¡¡¡¡¡¡¡

 • Antoni

  Em sembla que es diu Marc. Jo no se si va de politic entes o no, ja que no l'he sentit parlar, pero ja va be que s'impliqui gent nova a la politica municipal.

 • Sergio

  Accidentalmente, he odio hablar 2 personas de este partido, ERC, y comentaban que si seguian por esta linea conseguirian que los independientes que han llegado a la coalición se fueran por la misma puerta por la que habian entrado.
  O sea que nos han vendido la moto de que regeneraban las listas con gente nueva y luego intentan que se vayan? Que alguien me lo explique..

 • Teresa

  Accountability , Gracias por tenerme en consideración , Coincido plenamente con Ud. , Es de escádolo público el manejo y de altos estudios psicológicos, la hummilación constante que nos tiene sometido Viu molins en nuestras opiniones, con la permisibilidad y derecho a pernada de los portavoces de los partidos y ante la gente que se considera culta en Molins , y que en realidad no leen ni un periódico, y menos un digital. Deberemos boicotear trama, mana, etc. Saludos

 • Molinenc

  SI TANTES PROVES DOCUMENTALS TENS I SAPS DE TANTES IRREGULARITATS, UNA ENTREVISTA AMB VIU MOLINS NO ES EL LLOC. MES AVIAT I SI TAN SEGUR ESTAS, PER QUE NO VAS AL JUTJAT ???

 • viumolinsderei

  Benvolgut Accountability, en la majoria dels seus missatges es troben injuries, insults barroers i atacs personals que superen els límits de la llibertat d'expressió. En cap cas això és un blog on cadascú pugui dir la primera tonteria que se li passi pel cap. Som un mitjà en el que el nostre valor i la nostra força son les noticies que publiquem, i els comentaris permeten un espai de debat entre els lectors. Si el que es fa a l'espai de comentari és contaminar i desvirtuar sota noms anònims, es perd el sentit del debat públic.

  Som totalment independents per decidir quina informació publiquem i quina no. De la mateixa manera, ens reservem el dret a esborrar tots aquells comentaris que considerem que no son idonis perquè no tenen res a veure amb la noticia publicada, perquè contenen insults, injuries, perquè són directament despectius sense cap altre argumentació… en fi, té tota la informació al següent enllaç: http://www.viumolinsderei.com/sistema-de-comentar

  Per cert, vostè va venir a buscar-nos perquè ens volia donar una exclusiva. Entenem que aquesta història ja s'ha explicat en altres mitjans, concretament a El Llaç, i per tant ja vam descartar preguntar-li posteriorment. De totes maneres, si continua interessat, ens veiem quan vostè vulgui.

  • Accountability MdR

   El Llaç? Em sembla que us esteu confonent de persona.

   • Accountability MdR

    Per cert, no soc cap anónim. Viu Molins disposa de la meva adreça electrónica, i per tant, sap qui soc.

    • viumolinsderei

     Parlem-ne. Vostè també té la nostra.

 • Ernest

  Podeu explicar-me per ordre de qui m'heu esborrat un comentari que ja s'havia publicat amb el vostre control previ ? Hi havia alguna falsetat o injuria ?

  ES UNA VERGONYA LA CENSURA QUE ESTEU APLICANT !!!!

 • Teresa

  La cosa se va clarificando,.. Hoy día 10 , el Sr´Casals, en Radio publica municipal RMdR-COM ya ha clarificado cómo va el peinado,…
  CIU sabrá ser "generosa" en sueldos con quien formen gobierno con ellos.
  Alcaldias : 1º, 2º año (PSC) , 3ª 4º (CIU), DC=dedicación completa, DP=dedicacion parcial
  DC : Casals, (36), lic. derecho : 3/4 Alcaldía , Economia i Serveis generals
  DP : Santamans (38),, ¿sin oficio? : Medi ambient i salud
  DP : Madorell , (45), técnica turismo : Promoció econòmica + Fira
  DP : Marti (53), b. elemental : Comerç
  DP : Altozano (35) maestro musical : Esports , Nova ciudadanía i Drets humans.
  DP : Paz (39) , masajista : 1/4 Alcaldía , Sostenibilitat i Territori (Obres i Serveis)
  DP : Cantudo, (37), logopeda : Ensenyament
  DP : Zaragoza, (42) , funcionario : Cultura
  DP : Revestido, (36), psicóloga : Juventud i Gent gran
  DC : Espinosa, (38) , economista : Finances
  DP : Ramos, (58), b. elemental : Governació (Guardia Urbana+bomberos+ADF rierada)

 • EL PREDICADOR

  EL DIA 11 TODOS A LA PUERTA DEL AYUNTAMIENTO DEMOCRACIA REAL YA

 • jordi tuy

  nomes li desitjo al Victor Puntas que s´hagi de guanyar la vida treballant¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡¡

  • Susana

   vaja comentari mes hipocrita….. que ha fet fins ara???? llavors li hauriem de desitjar a tots els politics el mateix….

 • Pingback: Víctor Puntas deixarà la política a la tardor en un procés de renovació total d'ERC | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Víctor Puntas abandona l'Ajuntament | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Càlid comiat de Víctor Puntas al ple municipal()