Filagarsa suma més premis i aconsegueix l’accés a la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega

El grup de teatre Filagarsa guanya el concurs de teatre de Tàrrega i, en conseqüència, assegura la seva participació a la popular  Fira de Teatre al Carrer de la mateixa ciutat. Set premis més a la llista que signifiquen un nou rècord per a la companyia, amb un total de 59, superant l’èxit de Circus Mundi (53).

El grup de teatre musical molinenc anota una xifra rècord en el darrer concurs en el que han participat, ni més ni menys que el concurs de Teatre Amateur de Tàrrega, que enguany arribava a la seva 23a edició. No només s’han endut la victòria amb l’obra de teatre Besa’m Kate, sinó que s’han assegurat la participació a la famosa Fira del Teatre al carrer de Tàrrega com a recompensa. En aquesta ocasió, els set premis han estat els primers premis a la millor companyia, direcció, actor protagonista (Romà Ferruz) i actor de repartiment (Marc Gòmez). També ha recaigut en Filagarsa el segon premi al millor actor de repartiment (Ermenegild Siñol) i el tercer a l’actriu protagonista (Montse López) i la presentació escènica.

No és la primera vegada que Filagarsa triomfa a Tàrrega. L’any 2007 ja ho van fer amb Circus Mundi, obra amb la que van aconseguir 53 premis arreu de Catalunya, una xifra que ja han superat amb l’actual obra de teatre musical.

Alguns dels components de Filagarsa amb els premis guanyats a Tàrrega

Recomanacions personalitzades