El sènior femení d’handbol torna a divisió de plata

El CE Molins de Rei ha realitzat una temporada gairebé perfecta que li permet tornar a Divisió d’Honor Plata, la segona categoria més important de l’handbol estatal. L’equip haurà de fer front als problemes econòmics per poder competir en aquesta categoria.

Itxaso supera a Karoline // Josep Roca (FCH)

Un dels punts més importants de la temporada va ser la final4 disputada a Molins de Rei // Josep Roca (FCH)

La Primera Catalana se li fa petita al Club Esportiu Molins de Rei. Desprès d’aconseguir una bona renda al partit d’anada, les entrenades per Isa Rabasa han guanyat 20 a 23 a Vigo confirmant el seu retorn a Divisió d’Honor Plata, segona categoria de l’handbol femení a nivell estatal. El partit va ser molt igualat però les locals es van acabar rendint als últims minuts al veure que no aconseguien distanciar-se a l’electrònic. D’aquesta manera les molinenques tornen a ser, juntament amb l’equip de waterpolo del Club Natació Molins de Rei, el conjunt amb una categoria més alta de l’esport de Molins de Rei, a la segona categoria més important a nivell estatal.

Un equip de nivell professional però amb estructura amateur que la temporada passada va descendir i després va rebre l’oferta per part de la Federació  Espanyola de seguir un any més amb la mateixa categoria, però el club va haver de refusar aquesta suculenta oferta. Ara, amb el dret d’estar entre els millors guanyat a la pista, es troba un altre cop amb el mateix problema. La capitana de l’equip, Ines Solana, assegura a Viu Molins de Rei que “la directiva ja està buscant solucions tot i que no serà gens fàcil”. “Tenim la intenció de portar el nom de Molins de Rei per tota Espanya però necessitem que algú ens doni un cop de mà” reitera Solana.

Recomanacions personalitzades