La CUP es mantindrà a l’oposició

La CUP decideix en una assemblea oberta que no s’integrarà en el govern municipal. Des del partit que més ha crescut a les eleccions lamenten la “manca de voluntat política” d’altres forces per arribar a un pacte i remarquen la seva intenció de “no governar a qualsevol preu”.

Més d'un centenar de persones van participar a l'assamblea oberta de la CUP // CUP Molins de Rei

La conclusió a la que es va arribar després de dues hores d’assemblea va ser l’esperada: “La decisió presa per unanimitat ha estat que la CUP ha de continuar treballant per aplicar les seves propostes electorals en benefici de la nostra vila, i fer-ho sense integrar-se en el govern municipal”. Així ho van escollir més de 100 militants i simpatitzants de la CUP que van assistir a l’assemblea oberta el passat dijous a la sala d’actes del poliesportiu municipal.

L’actual regidor i cap de llista, Alex Maymó, va presentar els possibles escenaris del Govern i va formular les dues possibilitats que té la CUP: d’una banda, entrar al govern i ajudar a PSC i/o CiU a obtenir la majoria, o d’altra banda, posicionar-se a l’oposició i fer pactes puntuals amb el govern municipal quan ho creguin convenient. Maymó va voler remarcar que “la CUP no governarà a qualsevol preu”.

La percepció general de les persones que van dir la seva opinió durant l’assemblea era la de mantenir-se a l’oposició i seguir treballant com en els darrers 4 anys, fent força amb el seu programa electoral. A la vegada, tothom va voler enaltir l’èxit dels resultats d’aquest partit i la voluntat per mantenir la il·lusió que els ha fet arribar fins aquí. Tot i això no es va descartar la opció de seguir mantenint contacte amb les altres forces polítiques, com la que es celebrarà amb el representant d’Iniciativa per Molins de Rei, Ivan Arcas, aquest dimarts.

La rebaixa de sous i la municipalització de serveis allunya del PSC

Carles San Andrés, número 8 de la llista, va donar pas a l’explicació de les reunions realitzades amb CIU i el PSC fins al dia d’avui. Respecte el PSC, amb qui es van reunir formalment el passat dilluns, van coincidir en la proposta de construir una sala polivalent, en realitzar una auditoria dels comptes del consistori i en la reforma de la gestió de l’Ajuntament. Entre els dos partits hi ha principalment dos punts divergents:la reducció dels sous dels membres dels partits polítics i la municipalització dels serveis públics que demana la CUP. No obstant, San Andrés, present en aquestes reunions, va afirmar que no es va debatre res sobre aquests dos temes en les trobades a les que van assistir els equips negociadors amb els respectius candidats a l’alcaldia.

CiU negocia sense Joan Ramon Casals

Amb CiU s’han dut a terme dues trobades. Carles San Andrés va explicar que en la última d’elles, celebrada el dimarts 30, el líder convergent, Joan Ramon Casals, no es es va presentar i ho va fer en el seu nom la número 2, Mònica Santamans, sense una preparació prèvia a la reunió. Des de la CUP emfatitzen que eren coneixedors de que Joan Ramon Casals va assistir a totes les reunions entre PSC i CiU. A gran part dels punts que es van tractar en la reunió, Santamans va respondre que s’havia de consultar amb el seu partit ja que no estava tot parlat, segons va explicar la CUP a l’assemblea.

Tot i això, ambdós partits coincideixen en matèria d’habitatge, en la neteja del Parc de Collserola, l’ús i aprofitament de les energies renovables entre d’altres temes menors. Exemples dels punts divergents són la creació de l’espai polivalent, rebutjat per CiU; la construcció d’una illa de vianants al Centre Vila, considerada pels convergents com una proposta complexa pel sector del comerç; o les retallades socials que proposen els conservadors i de les quals discrepa absolutament la CUP.

Manca de voluntat negociadora

Com a conclusió de les trobades, l’assemblea va constatar “la manca manca de voluntat política per part de les altres forces a l’hora de formalitzar un pacte estable amb la CUP”. Amb Esquerres per Molins de Rei, la CUP va afirmar que tenien constància de que no entrarien al govern i pel que fa al PP van descartar rotundament una trobada amb el partit antagònic al dels independentistes.

La presentació de l’acte va ser duta a terme pel regidor electe Albert Botran,i a continuació, Gerard Capdevila, número 19 i membre de la comissió de campanya electoral, va fer una valoració molt positiva del resultat de les eleccions. Capdevila va dir que el poble ha entès la CUP com “una entitat més de Molins de Rei, més pròxima i diferent a la resta de partits que hi hagut fins ara” i va remarcar el pressupost gastat per a la campanya, un total de 6500€, quantitat que va considerar molt baixa respecte als diners gastats per altres partits polítics.

 • Teresa

  Con la actitud mostradada por CIU en las negociaciones con la CUP , con una negociadora inapropiada , empiezan ya los desprrecios y marjinación futura de la oposición. La CUP amb 4 regidors , en mi opinión creo que con sólo 1 (Maymo) que haga de secretario ,sería más que suficiente ,los otros 3 le pueden ayudar a sacar fotocopias,… Haciendo en los plenos sólo preguntas , bla ,bla, bla,.. no conseguiran nada , Nada de nada,..
  He hablado con muchos votantes de la CUP y están "molt indignats " y decepcionados por la actitud de la CUP de no entrar en el gobierno de CIU .
  Todavía no hemos llegado al día 11 y la balanza de la "izquierda" .PSC(5)+ICV(4)+ERC(2) es superior a la de la "derecha" CIU(5)+PP(1), El único partido interesado en formar gobierno con CIU, es el PSC , con alternancias en alcaldias Paz-Paz-Casals-Duran , y conservarar las "poltronas", y los sueldos DC (dedicación completa) que saldrá de la "generosidad" que tanto habla Casals ?

  • carles

   dons de tantss votants que vas parlar que volien que la cup pactés no n'hi havia ni un dels més de 100 que van assistir a la reunió….
   i per altra banda deixa'm dir que el PSC no sé a quina banda està, però molt d'esquerres no sembla i molt pròxim a CIU si…

  • Teresa

   Queria decir , ….. muchos de los de entre los 1893 votantes de la CUP , no militantes de la CUP , estan "molt indignats",….

   • Josep

    La CUP té 1.797 votants i no pas 1.893 votants. Potser tu has parlat amb aquests 96 votants de diferència, que son dels que no han votat a la CUP i ara donen lliçons del què ha de fer la CUP….

    • Oriol

     Ojalà la CUP tingués 100 militants…. Em sembla que cap partit local els té. El que si que fa goig es fer una asamblea oberta i vingui tots aquests simpatitzants o votants… En definitiva, que si, que són ganes de parlar parlar. La gent que DIU que la CUP pactes a qualsevol preu es la gent d’ICV, ERC i altres que davant la seva frustració voleen evitar a CIU, o PSC. I en realitat la culpa es seva de que hagi guanyat el menys dolent. El votant de la CUP 2011 esta clar el que vol… El 2015 ja ho veurem!

   • Teresa

    Perdon , ….. muchos de los entre 1.797 -100 = 1.697 votantes de la CUP , no militantes de la CUP , sin disponibilidad de tiempo para asambleas, estan "molt indignats",…….

 • Enric Piera

  Repetir una mentida no fa que sigui veritat. Majoritàriament les més de 100 persones que van assistir a la assemblea es van manifestar en contra d´entrar a formar govern donats els pobres oferiments per part dels altres partits per acceptar alguns dels punts del programa de la CUP. No se amb quina mena de "votants" haurà parlat aquest senyor que es fa dir "Teresa" però jo diria que de votants de la CUP poc. És molt fàcil construir el discurs propi en base a mentides per poder argumentar ideas personals, però abans d´opinar millor es podia haver documentat…o potser assistir a la assemblea, i no criticar tant. Per cert, la CUP és l´únic partit que ha fet una assemblea oberta per recollir la opinió dels seus militants i simpatitzants alhora de prendre una decissió. La resta de partits no han fet cap assemblea oberta. Senyor "Teresa", el convido a venir a les assembleas de la CUP per poder documentar-se millor i no afirmar coses que no son certes.

 • Xavier

  Un apunt enllaçant amb la participació que signifiquen les assamblees com les que fa la CUP.
  M'agradaria explicar-vos que des de Solidaritat Catalana per la Independència a nivell nacional fem servir la següent fòrmula. SI s’ha destacat pel seu compromís amb la regeneració democràtica i la participació política i hem posat en marxa l’Espai Democràcia de referèndums electrònics. Des d’aquest espai podem decidir, tots els adherits de SI, el sentit del vot del grup parlamentari en relació a aquells temes que no van formar part del programa electoral amb el que ens vam presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya.
  Tots els adherits disposem d'un número d’usuari i una clau d’accés. I així podem participar en els referèndums electrònics de Solidaritat, i decidir el sentit del vot dels nostres diputats al Parlament.
  No seria possible una fòrmula semblant en alguns temes importants a nivell municipal?. O fins i tot per barris? Perquè nosaltres abans de decidir el sentit del nostre vot, en l'Espai Democràcia podem debatre tots els punts de vista i votar amb coneixement.
  És una altra forma de participació més directa.

 • Emilio

  Es evidente que CiU i PSC nunca meteran a la CUP en un gobierno porque saben que no podran hacer ciertas artimañas. Prefieren pactar solo los dos porque asi se cubriran entre si ciertos asuntos. Si entrara la CUP al gobierno les tocaria bajarse los sueldos y reducir las dedicaciones exclusivas y los cargos de confianza y entonces donde meterian a sus amiguitos???

 • Xavier Arnau

  Siento vergüenza de ver lo que está pasando en Molins de Rei. Señores de Viu, han colgado una noticia en faceboock (ICV ofrece gobierno a los partidos de izquierda de Molins) de donde han sacado esta información? Es una manera de ensuciar más lo que los politicos están haciendo? Señores politicos, especialmente Sr. Arcas, Puntas y Paz. El dia 22, los ciudadanos de Molins, decidimos que queriamos un cambio en el pueblo. Lo elegimos de manera democrática, y eso tiene una lectura fácil. Sr. Arcas, Puntas y Paz, han sufrido un castigo por parte de la población en detrimiento de CUP y CIU. Por favor, dejense de pelear por una silla, busquense trabajo como todos hacemos y hagan el favor de ayudar a que el municipio vaya hacia adelante. Hay 2 fuerzas emergentes y hay que respetarlo, han perdido.
  Molins les ha castigado, ahora colaboren en hacer un gran gobierno para que mejore la calidad de vida de los ciudadanos de Molins. Nose que debe dar esto de la política que les enganche tanto?.
  Queremos gente nueva, caras nuevas, y su obligación és la de colaborar en todo para hacer el gobierno más fuerte. En 2015 ya tendrán otra vez la oportunidad de combatir por gobernar, pero ahora ayuden…
  ES SU RESPONSABILIDAD

  • Teresa

   Xavier Arnau , Estoy de acuerdo con Ud. que que el dia 22, las ciudadanas de Molins, decidimos que queriamos un cambio en el pueblo, y lo elegimos de manera democrática, con 2 fuerzas emergentes, la CUP lo sacó por haberselo currado y CIU por la inercia nacional. Ahora la CUP ha renunciado al cambio al renunciar a gobernar y CIU no quiere cambio, quiere seguir con el mismo sistema, sin renunciar a bajarse los sueldos, ni reducir el número de regidores a dedicación completa, ni cargos de confianza, con la escusa de que quieren lo mejor para Molins de Rei. y con transperencia , Todavía tengo pendientes respuestas a mis preguntas, y se hacen "los suecos" , el Sr. Marin (nro 12 CIU) por su grado de estudios en energias, el cargo en Justicia del nro 17 de la CUP , el nivel de estudios del la nro 2 de CIU, el capital social de la empresa (gimnasio) del Sr Paz ,… ¿ Es ésta la buena transparencia del buen gobierno del cambio? , Saludos.

   • marcel marin

    Estimada Teresa com debò jo si m'identifico, sóc en n º 12 de CiU a més d'un Màster en Energies Renovables, també tinc un Postgrau en Direcció d'Operacions (com vass veure en els currículums) a partir d'ara ja en campanya et vagis convidar com a mínim tres vegades si volies conèixer (perquè és molt fàcil parlar de les persones sense conèixer-les) sembla ser que el seu temps està molt ocupat …. però si té temps d'escoltar RMR, TV Molins i fins ETV. Com una de les meves aficions és poder xerrar li segueixo oferint aquesta possibilitat, s'entendrà que m'agrada veure la cara a qui em dirigeixo …. és això no és fer-se el "suec" ni" fugir d'estudi", sinó clarament veure'ns la cara i poder respondre a les seves preguntes. Vostè en molts moments ha fet afirmacions com ara que MDR no necestiba una nova biblioteca pel baix nivell cultural o més bé" catets" dels ciutadans de MDR i nombraba un informe de no se on ….. encara no he vist referències d'aquest informe per la seva banda …… amb el seu nivell no entenc com l'any 2010 es van fer més de 27.000 visites a la Biblioteca, i crec que no seran 27 persones que han anat 1000 vegades. En definitiva alguns donem la cara i estaríem encantats que vostè fes el mateix, per quarta vegada li ofereixo la possibilitat, posi dia i hora i lloc de trobada, mentres els usuaris d'aquesta pàgina podran veure qui es fa el "suec" o "fuig d'estudi."
    Salutacions, esperant la data, hora i lloc per poder coneixar-la

    • Teresa

     Queridisimo Marcel , Gracias por reaccionar ante mis preguntas . He puesto eso del Master en el Google y me indica que es un cursillo on-line (9000€) de la Escuela de Organización Industrial, presencial 2 semanas. y eso de Direcció d'Operacions y es un curso Unnim-Terrassa 200 h , (4000€) , Mi pregunta era conocer en "trasparencia" el nivel(elemental, medio, licenciatura, doctorado, etc. ) de estudios de los componentes de la lista de CIU y no fraseologia barata para impresionar. " Si no puedes convencer , confunde" , logistica = transportista?
     ¿ Para saber estos detalles, estado civil, hijos , trabajo actual, etc. és necesario una entrevista personal cara a cara, con los de la lista de CIU?, ¿ No es muy complicado?
     No me hable de los 27.000 visitas/año imaginativas e incontroladas de la biblioteca , ni de los 5000 oyentes diarios de Radio Molins de Rei , ¿ Quien lo dice? , ¿ La Diputación? , Bueno,.. Me falta lo de la Monica,… ¿ o debo solicitarlo aparte? , Saludos.

     • marcel marin

      Estimada Teresa, per sisena i última vegada tanta por tens a poder veure amb mi, veig que et sobra temps per consultar a google (sembla que és la teva Bíblia) no posaré a persones pel mig, si t'interesses per mi, repeteixo digues-me l'hora, el lloc i el dia i et informaré del meu "curriculum". El curs del Màster en Energia Renovables és en una escola oficial i el Postgrau d'Operacions és per la UAB, haver si esbrines més coses amb el teu google i t'enteres una miqueta que ja fa un parell d'anys estem en el Pla Bolonya. Pel que fa a xerrameca tens art en tot això, confondre transportista = logística no té preu. Per la teva informació transportista és un element dins de la logística, com són la gestió de compres, ERP, gestió d'emmagatzematge, gestió de personal, gestió de qualitat i innovació i gestió de distribució. Si vols detalls de la meva vida personal (si estic casat, fills, que peu calço i la talla dels meus pantalons) si vols respostes personals, com et dic personals cara a cara. I no et facis el suec: Repeteixo (vuitena) on, dia i hora.
      Jo parlo per mi, Marcel Marin, si vols parlar ja saps, dona la cara

     • Teresa

      Estimadísimo Sr. Marin No se si es la sisena o viutena vegada que le respondo a su mensaje , pero Viu molins me los borra , ¿ Póqué será? , Póqué ! , póqué !, póqué ! ,……
      Lamento decepcionarle, pero tengo una cierta edad y falta de movilidad, y el encuentro que Ud. me propone no será posible y menos a horas convenidas,.. Perdone mi ingnorancia pero aún sigo sin saber que "grado" tiene (elemental, medio, licenciatura, doctorado) ese Màster en Energia Renovables de una escola oficial, i el Postgrau d'Operacions de la UAB, ¿ El Pla Bolonya. a sus 44 , no le cae muy lejano? Creo que como ciudadana que vive y paga sus impuestos en Molins de Rei, y que paga hasta el último euro de la campaña electoral , tengo todo el derecho a conocer detalls de la vida personal (en que trabaja, si estic casat, fills, que peu calço i la talla dels meus pantalons) de los personajes "públicos" que se presentan en listas, ¿ No? . ¿ Lo de la monica cuando lo sabré? ¿suecos? . Saludos

     • marcel marin

      Teresa o Mourinho Perque Perque ??
      Sembla que encara no saps llegir, li dic on ? si té mobilitat reduida cap problema vaig a casa seva , jo porto les pastes i vostè posa el cafe, l'hora i el dia a la seva consideració (novena vegada) Solsament una petita apreciació encara que tinc 44 anys, fins ara he pogut treballar i trobar temps per estudiar (any del Post-Grau 2010) Ara fa una apreció que no té cap desperdici sembla que part vostè les llistes electorals dels partits i concretament el meu nom es per voste com el plato de "Salvame" i pel fet de presentar-nos 7 partits amb 21 persones (sense comptar el suplents) o sigui 147 persones de la Vila tenim que fer un 1ª Grau amb la "Stasi" Teresa i vostè (encara no coneixen la seva personalitat amb aquest mitja) ja que a la realitat tothom el coneix .
      Llavos ja saps a la seva disposició jo porto les pastes i vostè posa el cafe ja hi vaig casa seva, encara que no se hi trobare al "plegatin" a Sr.Albert Botran (nº 4 de la CUP)
      Si vol sapiguer alguna cosa de la Monica ja sap on la pot trobar, ja li vaig dir que respon de mi mateix i de "misatger" com veu al meu "Curriculum " no surt , encara que pugui encara (suposso que per la edat ?) confondre transportista amb logistica, Ara per la seva edat té un coneixement o creu tindre de l'implantació del Pla de Bolonya, cursos CEAC i del Google molt grans.

     • Teresa

      marcel marin , Gracias por su ofrecimiento de visitarme , Es Ud. muy amable , Bueno,.. En realidad los hombres con barbilla no son mi tipo,.. pero realmente no es esta la verdadera razón de mi rechazo., ¿ Por saber datos de las gentes publicas que ocupan los primeras listas electorales o sus respresentantes(portavoces) en los medios de comunicación RMdR , Viu molins, etc. tendré que invitales a café en mi pisito? , No babrían y lo veo , muy , muy complicado,…. . pero, estaría bien una costellada, con Ud, el Botran, la monica, el Piera , el paz, el Ramos, .. que en estos foros les tengo solicitados datos , y por lo de la "transparencia", y suecos no sueltan prenda.
      Creo que como ciudadana que vive en Molins de Rei, y que paga hasta el último euro de la campaña electoral, tengo todo el derecho a saber los detalls de la vida personal de los personajes públicos que se presentan en lstas . Saludos

     • Enric Piera

      Els detalls de la vida personal…fins on…? si no es desenvolupa cap càrrec públic…per què vostè ha de saber quants triennis tinc ? per exemple, i més quan vostè és un anònim que perfectament podria ser un polític municipal afectat per l´escàndol dels sous…diria que la cosa deu anar per aquí. La notícia és que la CUP no entrarà al govern perque no volen negociar programes amb ella, només volen negociar alcaldes i sous. Salut !!

 • Pere

  Enric jo soc un dels que us va votar, creient, pobre de mi, que entrarieu al govern i aplicarieu ( si mes no ho provarieu ) una nova manera de fer politica, mes honesta i propera, però veig que es mes facil estar a l´oposició que entrar a governar i assumir responsabilitats ( així també jo se fer politica i jugar a ser politic ), el mes trist es que ereu la ultima proposta politica que creia fermament que trencaria amb el sistema establert, a partir d´ara votare en BLANC.
  Quina decepció

 • Francesc

  Pere, al govern s'hi entra per governar i malauradament tot i que els resultats han estat molt bons, no tenim prous regidors per ser majoria i portar a terme el programa de la CUP.
  Entrar a formar part del govern municipal amb altres partits politics que no accepten els principis basics del programa no aporta res, crec (i la resta de l'asamblea també ho va creure així) que és millor esperar un govern en minoria i anar pactant punt apunt durant el mandat.
  Esperem que les properes eleccions les coses vagin encara millor i llavors la CUP pugui assumir la responsabilitat de governar de manera honesta i propera com tots desitgem.

  • Teresa

   Francesc , No , no tranquilos, Esperad a sacar 21 regidores,… Tranquilos,.. Mientras tanto dejad que los demás os manejen. Votar CUP = Votar nulo.

   • Sergi

    Teresa, d'aquí 4 anys es veurà si votar a la CUP ha servit d'alguna cosa. Donem-lis un marge de confiança. Jo vaig votar a SI però estic content que la CUP hagi tret 4 regidors!

    • Teresa

     Sergi , Dentro de 4 años todas/os calvas/os !! , Para hacer "más de lo mismo" con 1 regidor (Sr. Maymo) es más que suficiente , los otros 3 sólo servirán para "calentar la silla" en los plenos y ayudar en sacar fotocopias

 • Lluc

  Jo vaig votar a la CUP i m'hagués decepcionat si haguessin entrat en un govern amb Ciu i PSOE. No es pot pactar amb qualsevol. Al menys és el que penso jo.

 • Oriol

  Pere, crec que ningu creia que la CUP tindria opcions de govern abans del 22m. Per tant, es fa dificil entendre aquesta decepcio tant gran que tens… A més a l’assamblea hi havia 107 persones, crec que prou representatiu i una unanimitat aclaparadora va pensar així, per diferents motius. Potser estàs decepcionat, pero la immensa majoria ho estaria amb un pacte amb CiU o PSC o amb la bogeria que proposa ICV de pactar totes les esquerres ara ( quina barra!). Recordeu que va pensar l electorat d’Erc quan van pactar tripartits a la Generalitat i com els hi ha anat. Crec que amb paciencia, bon treball a l oposicio, i sobretot aumentan la base i el suport social, la CUP i Molins de Rei tenen un gran futur. Pero tambe hi ha el risc, de quedar com una anécdota. Per tant coratge a la CUP i seguiu aixi, una ultra manera de fer politica és possible! La resta de partits haurien de fer mes autocrítica, Neteja i deixar demanar tanta responsabilitat.. I mirar-se al mirall!

 • xventalló

  Tapar cartells no, enganxar. Vosaltres us dedicaveu a arrancar-los "els de CIU són molt fàcils d'arrencar" ,sic, per un integrant de la vostra llista que anava dels primers. El nostre missatge és tant vàlid com el vostre i, per tant, tinc tot el dret a expressar l'opinió que vulgui en els pocs mitjans que ens ho permeten.
  Per altra banda, deixa'm dir que és una llàstima que el govern municipal acabi en mans (en part, pel que sembla) d'un partit espanyolista com el PSC. Crec que els de la CUP hi podríeu fer alguna cosa més per evitar-ho, ara si. Sigueu valents i agafeu responsabilitats municipals i demostreu el que valeu.

  • Oriol

   Tornem-hi amb la responabilitats… Autocrítica, home, autocrítica, i despres ja veurem. Quina relació ha tingut SI amb les entitats de molins? amb el pressupost que tenía de campanya i els liders mediatics que ha tingut perque no ha sabut arribar a la gent? De qui es culpa de la CUP, de CIU, del vot en Blanc, o de no haver tingut temps.. Va siusplau , prou baralles de pati d escola i prou propaganda subliminal de partits, i fredament analitzem perque tothom acepte CIU i CUP ha perdut a Molins.

   • Oriol

    Si governa o no el PSC pregunta-ho a CIU, em sembla que en aquest article i en d altres s’explica molt be el posicionament “irresponsable” de la CUP. Tantmateix, us convido a fer front comú aquests 4 anys els partits independentistes i d esquerres per crear una bona base de gent implicada com va ser la consulta que alguns s ‘ han volgut apoderar i altres ni saben el que hi va passar.Pero la gent de Molins no es tonta hi ha sabut veure qui esta al peu del canó dia dia movent la vila desde baix. Aixó es el que s ha de fer aquest 4 anys.. crec sincerament que és possible!

  • Enric Piera

   Des de casa meva, cada nit passaveu tapant no només els cartells de la CUP sinó tots els altres cartells…però si fins i tot a la pared de la oficina de La Caixa de l´Ajuntament vau tapar un cartellet petitet que anunciava l´acte de CiU, un cartellet que estava aïllat a la pared amb un altre cartellet vostre…la actitud dels neoliberals de Solidaritat durant aquest campanya ha estat lamentable. Vols més exemples ? a unes tanques d´obres que hi ha al semàfor de la Avinguda Barcelona on s´acaben les cases de la dreta i pots entrar al Barri del Canal, a les tanques de la esquerra, les de la obra, l´endemà us vau dedicar a tapar els 12 cartells de la CUP amb cartells vostres. I nosaltres no haviem tapat cap altre cartell, o sigui, que de mentides, les justes. Salut !!

 • Teresa

  Xavier Arnau , Gracias por fijarse en mis opiniones y réplicas , ¿Realmente cree que tengo mucha audiéncia?. Créame, cada palabra mía, debe pasar por la "censura" de Viu molins
  Me gustaría, de verdad, que nuestros políticos hagan algo bueno por Molins de Rei, las goteras en el Mercado, los pianos de la calle Puigcerdá, Baix, Fortuny, los charcos en c..Baix, los lios en el Ayuntamiento, los sueldos, las instancias sin respuesta, etc. etc. Me deprimen.
  Hoy martes (dia 7) el Sr. Puntas (ERC) en Radio MdR ha dejado claro que ERC pasa a la oposición , y que la idea del Sr. Carrasco es cosa unilateral suya.
  CIU+PSC no hablan de bajarse los sueldos, ni no a los caegos de confianza, ni no a los sueldos con dedicación completa,…. ¿ Es esto RESPONSABILIDAD ante el pueblo? ….
  A mi no me da igual de lo que trabajen los candidatos, Son ellos los personajes publicos, y con transparencia, deben dar detalles de quienes son, y no avergonzarse de ello. ¿ De que se esconden? , Saludos

 • carles

  Sincerament,les coses dels pactes no han anat com voldriem.Ciu va propossar reunions sense el cap de llista
  i sense preparar res.ICV ens demana reunio a data d'avui cuan veu que pot-ser no estara al gobern,i PSC no ens vol al gobern.A mes a mes hi ha alternatives de gobern amb minoria i anar pactan les coses importants.
  Pro francament pacta per pactar per sols esta al gobern amb partits que no veuen la realitat de la situcació,i tan sols per cobrar no es el cami.A mes esta demostrat que els gobrens amb tres partits no han funcionat i han portat a tota l'administració del estat a una deuta incalculable que es te que pagar.Si es pot fer algo en serio es amb un gobern controlat per el resta de forçes

  • marcel marin

   Res més un aclariment a Carles, en cap reunió realitzada de CiU amb altres forces polítiques ha intervingut el cap de Llista, hi ha una Executiva delegada per a aquestes qüestions, una altra cosa és que alguna força política exigeixi que estigui present. i no és el vostre cas, encara que han hagut reunions i contactes informals entre els caps de llista de CiU i CUP. Quant a la preparació crec sincerament que ha d'existir una voluntat de pactar a partir d'aquests paràmetres hi ha una negociació on s'ha de renunciar a algunes propostes per ambdues parts per fer un programa conjunt. Però abans de res, es va tenir molt en compte que la CUP va posar com a condició consultar a una Assemblea Oberta la seva posició (totalment respectable) respecte a possibles pactes, a partir d'ara crec que heu pres una postura però esmentar la manca de voluntat és faltar a la veritat

  • Teresa

   cales san andres gonzalez (40) nro 8 CUP Dentro de 4 años todas con la calva. Para hacer "más de lo mismo" con 1 regidor (Sr. Maymo) es más que suficiente, los otros 3 sólo servirán para cobrar asistencias y dietas, y "calentar la silla" en los plenos, y ayudar al Sr. Maymo en sacar fotocopias. Saludos

 • Pere

  completament dacord amb tots en el fet de que no es pot pactar amb qualsevol, pero quan jo voto a una força politica es per que crec que pot fer les coses bé, per mi tenir l´opció amb els teus 4 regidors de entrar a formar part del govern amb una força considerable i no aprofitar-ho es decepcionant, Oriol tu potser no ho entens peró no sabem com estarà la CUP d´aui a 4 anys en canvi si que sabem la força que te ara, no aprofitar-ho no em sembla responsable.

 • ciutada

  Ja hi tornem. No generalitzar, que no tothom actua igual, i ho dic per totes dues bandes. Hi ha poc espai per als cartells, aixó és una realitat. Quan surts a encartellar fas servir l'espai disponible, i és inebitable tapar als altres (i atenció, dic tapar, no arrencar) siguin partits ho entitats. Potser seria millor que la CUP i SI treballesin plegats aquests 4 anys en lloc de discutir per bajenades. Personalment crec que tots dos partits persegueixen ambicions molt lloables, i si volem el millor per al poble i per Catalunya hauriem de reflexionar una mica i actuar de manera diferent.

 • EL PREDICADOR

  YO VOTE A LA CUP Y NO ESTUVE EN LA ASAMBLEA PERO ESTOY DE ACUERDO CON LA MAYORIA.Y EL DIA 11-06 11 ESTARE EN EL AYUNTAMIENTO CON UN CARTEL QUE DIGA POLITICOS Y REGIDORES BAJAROS LOS SUELDOS PAN TRABAJO YLIBERTAD.

  • Teresa

   No servirá de nada , Se reiran de ti .

 • EL PREDICADOR

  TERESA EN LOS PAISES ARABES SI QUE A SERVIDO POR QUE AQUI NO.

  • Teresa

   Porque aquí en Europa , especialmente en España, tenemos excedente de todo, incluso de democracia, En vez de ir a votar, preferimos quedarnos en casa y ver gran hermano, la isla, el salvame, y vamos de listos por la vida, riéndonos de todo. Los que ganen el día 11 serán de derechas y los que menos se bajarán los sueldos , con la escusa de que los que había antes, que eran comunistas , por el bien del pueblo, ya en el primer pleno,y en la primera acta, se subieron los sueldos un 33 % y nadie se quejo , excepto la CUP: . Saludos .

 • Enric Piera

  Es governa per intentar aplicar, si no tot el teu programa…alguns punts…però ni això ha estat possible en negociacions prèvies…i de la borsa d´habitatge buit per fomentar el lloguer…tampoc cap compromís (llargs els tentacles de Prunera…)

 • Teresa

  ¿ No podrá estar el dia 11, en el pleno ? , ¿ Si pugués aniria amb una la pancarta? , ¿ Cuantos lagartos y cublebras llevaría la pancarta? . La CUP no tiene manca de voluntad de negociar, és simplemente que nadie los quiere , ¿ Tenía razón Victor Puntas que les llamaba "infectos" y menos si todas las decissiónes deben tomarse en assemblea . Eso de la municipalització d´alguns serveis externalitzats no es "lo millor per Molins" , haga ésto y al dia siguiente todos de baja,… construïr un espaï polivament para konciertos no es "lo millor per Molins" , ya tenemos el terral,.. Si la CUP va anar a negociar amb propostes clares, en canvi per part de CiU cap compromís clar, es una muestra más de la marginación a que les someterán en los plenos. Ud. nro 17 (CUP) es un personaje publico, ¿ Dónde trabaja? , ¿ Cuanto gana en euros nets?

  • Enric Piera

   M´agradaria poder assistir el dia 11 però no podré. Jo lamento diferir de la seva opinió, senyor Teresa…vostè és un personatge molt més públic que jo. Quí és vostè, quan guanya, a quins interessos obeeix ? pensa que pot, des del l´anonimat exigir el que vostè no dona ?

   • Teresa

    Es Ud. el personaje público que se presenta en listas de CUP , y que debe dar "transparencia" de datos, y no Yo , Yo no soy una mujer pública.

    • Enric Piera

     Transparència…? Quan vulgui quedem per fer un cafè i així ens coneixem, i ens informarem mútuament. Quin càrrec ostento jo? Quina retribució rebo com a polític. Discrepo, vosté és més pública que jo.

 • EL PREDICADOR

  EL DIA 11 TODOS A LA PUERTA DEL AYUNTAMIENTO DEMOCRACIA REAL YA.

 • marcel marin

  Sr. Enric Piera voldria matisar una sèrie de coses que vostè atribueix en una reunió amb CiU:
  1 .- Una presa de contacte on CiU pregunta a la CUP quines són les seves condicions per arribar a un pacte, (dimarts) supeditat a l'opinió de la seva Assemblea (legítima) dijous.
  2 .- Unitats exposen les seves condicions, més o menys el 99% del seu programa, expressa que no portem papers, en primer lloc parlen de sous, només dir que CiU + CUP sumen 9 per tant ha d'haver un tercer partit que doni suport aquest pacte a partir d'ahi, baixar sous o baixar estructura, reduir dedicacions exclusives, reduir aportacions als partits polítics. No tot pot quedar només en un missatge "electoral".
  3 .- Municipalització de serveis genericament, de quins jardineria, neteja, escombraries? S'ofereix un càlcul econòmic del que suposa tot això? Es fa un càlcul el cost de material (cotxes, camions, etc ..)
  4 .- Hi ha altres matèries (habitatge, NETEJA de Collserola) que són d'àmbit supramunicipal, amb lleis en vigor que des d'un Ajuntament no és possible canviar,
  5 .- La construcciónde una Sala Polivalent la idea és bona, però aquesta és la prioritat? O bé una nova Biblioteca? O arreglar els vestidors Delcampo de futbol Ginebreda? No es podria arribar a acords amb les entitats (Foment i la Peni) O bé no es podria realitzar a la Federació un pla d'usos que contemplés aquesta opció.
  6 .- Potser, no seria millor fer una auditoria econòmica i amb els números començar a treballar en la prioritats.
  La seva opció d'anar a l'oposició (legítima) ja va ser expressada la mateixa nit electoral per vosté en RMR on jo mateix estava present i el seu Cap de Llista a manifestacions de les celebració a TV Molins també va seguir la mateixa línia, atribuir ara que és per manca de diàleg per part nostra és faltar a la realitat encara que es van establir les bases de les nostres idees si al final podem governar que són: transparència, diàleg perquè hi ha coses que podrem posar en comú pel bé de la nostra Vila.
  Salutacions

 • Teresa

  La cosa se va clarificando,.. Hoy día 9 , el Sr´Casals, en Radio publica municipal RMdR-COM ya ha clarificado cómo va a ser el peinado,…
  CIU sabrá ser "generosa" en sueldos con quienes formen gobierno con ellos,
  Alcaldias : 1º, 2º año (PSC) , 3ª 4º (CIU), DC=dedicación completa, DP=dedicacion parcial
  DC : Casals, (36), lic. derecho : 1/2 Alcaldía , Economia i Serveis generals
  DP : Santamans (38),, ¿sin oficio? : Medi ambient i salud
  DP : Madorell , (45), técnica turismo : Promoció econòmica + Fira
  DP : Marti (53), b. elemental : Comerç
  DP : Altozano (35) maestro musical : Esports , Nova ciudadanía i Drets humans.
  DP : Paz (39) , masajista : 1/2 Alcaldía , Sostenibilitat i Territori
  DP : Cantudo, (37), logopeda : Ensenyament
  DP : Zaragoza, (42) , funcionario : Cultura
  DP : Revestido, (36), psicóloga : Juventud i Gent gran
  DC : Espinosa, (38) , economista : Finances
  DP : Ramos, (58), b. elemental : Governació (Guardia Urbana+bomberos+ADF rierada)

 • Valentí

  Vaig votar la CUP, pensant que serien prou madurs, però ja veig que continuen sent els més "purs" del món mundial i opten pel camí fàcil, quedar-se a l'oposició…
  Ja va sent hora d'assimur responsabilitats. M'heu decepcionat. Els canvis es fan governant i no només fent activisme i assembles. Prou de fer mal a Molins i a Catalunya deixant governar a la sociovergencia.

  • Enric Piera

   Si no es pot aplicar quasi rés del programa de la CUP en un govern…per què la CUP ha d´estar en un govern…pels sous ? l´important és poder aplicar les nostres polítiques, o com a mínim allò que considerem bàsic. Així es va pronunciar la assemblea oberta. Vostè podia haver assistit i haver expressat la seva opinió. La opinió majoritària de la militància de la CUP avala aquesta decissió. Hi ha molt votant d´altres partits que davant la por a formar govern amb algú que no els fa gràcia culpen la CUP. És ben fàcil, encara tenen unes hores fins demà per oferir la CUP propostes de debó, propostes de programa, no repartiment de cromos. ( ui…regidors i alcaldies )

 • Enric Piera

  Durant la campanya es va deixar molt clar que la CUP no entraria a qualsevol preu en un govern municipal. Que el que importa és poder aplicar els punts del nostre programa electoral ( encara que sigui una part fruït d´una negociació ). La coherència amb el nostre programa i amb el que la gent de la assemblea va expressar obliga a prendre aquesta decissió si no hi ha garanties que aquells punts del programa que la CUP considera irrenunciables i compromesos amb els seus votants es puguin dur a terme. Valentí, estava convidat a la assemblea oberta per opinar ( els altres partits no ho fan això ). Si la CUP ha de renunciar al seu programa per impedir que uns o uns altres pactin poc favor li fem al tarannà de la CUP. Una altra cosa és que vostè Valentí preferís que la CUP pactés amb uns o uns altres, però per sobre dels pactes hi ha el programa. Si no es pot desenvolupar proporcionalment al pes que dins un nou govern municipal representen 4 regidors…què hi fariem en un govern ? Salut !!

 • el predicador

  sra. teresa la cup es diferente y no pactara con nadie para cojer una silla por cierto noticias de ultima hora el p.p. tiene ordenes desde barcelona de votar mañana al xavi paz . todos a las 12:00 a la puerta del ayuntamiento democracia real ya.

 • Pingback: Xavi Paz assumeix l'alcaldia de la legislatura més complicada | Viu Molins de Rei()

 • Pingback: Xavi Paz: "La ciutadania ha valorat positivament el pacte amb CiU" | Viu Molins de Rei()