La gira del pianista Larry Willis passa per Molins de Rei

La música del pianista Larry Willis, acompanyat d’un contrabaix i una bateria, arriba a Molins de Rei. La gira internacional de l’artista que ha tocat amb les grans figures del jazz passa aquest diumenge per la Traska Truska.

Larry Willis // Mapleshade Records (http://www.mapleshaderecords.com/)

En el marc del cicle de concerts Contrabaix, aquesta tarda a les 19.30 hores, a la Traska Truska, serà el torn d’un concert en gira internacional de Larry Willis trio. Des de la distància curta es podrà gaudir de la música d’aquest pianista de prestigi mundial acompanyat de Miguel A. Chastang al contrabaix i Juanma Barroso a la bateria.

Larry Willis va ser el director musical de la mítica formació Blood & Sweet & Tears, apareix a la pel·lícula “Calle 54” de Fernando Trueba amb Fort Apache, banda de la que és cofundador juntament amb Jerry González. Larry Willis ha tocat o enregistrat amb gairebé la totalitat dels grans músics de jazz de l’era moderna, incloent a Dizzy Gillespie, Lee Morgan, Woody Shaw, Hugh Masakela, Cannomball i Nat Adderley, Stan Getz, Art Blakey, Art Taylor, Clifford Jordan, Carmen McRae, Shirley Horn…

La seva extraordinària versatilitat com a pianista el porta a àmbits que van des del jazz, al pop rock (set anys amb Blood, Sweat and Tears), fins a  la música brasilera i afrocubana (Fort Apache, amb Andy i Jerry Gonzalez). Recentment ha estat de gira mundial amb la banda Kind of Blues, amb Wallace Roney, Vincent Harring, Búster Williams i Jimmy  Coob, feta en homenatge a Miles Davis.

El concert comença a les 19.30 hores a la Traska Truska. Les entrades anticipades tenen un preu de 9 euros i 12 a taquilla.