La Mostra de Teatre Amateur s’apunta a “El club de la corbata”

Arriba la tercera representació de la Mostra de Teatre Amateur de Molins de Rei. En aquest cas es tracta de l’obra “El club de la corbata” a càrrec de La Gespa Teatre, un grup barceloní que s’ha atrevit amb un muntatge dut a escena amb èxit al 2002.

El club de la corbata és una comèdia que a partir d’un fet ben normal acaba posant entre l’espasa i la paret l’amistat dels dos protagonistes. El Jaume fa quaranta anys, és un home feliç, té una dona que s’estima, tres filles que adora i una bona feina. Intueix que li han preparat una festa sorpresa però el que no s’imagina és que hi faltarà una persona important, el Miquel, el seu soci, el seu millor amic, el de tota la vida. I, total, perquè? Només perquè aquesta nit té el sopar mensual del seu club, El Club de la Corbata, un club del qual ningú no n’havia sentit parlar abans. I a partir d’aquí, el cap del Jaume ja no pot parar: “És una excusa per no venir a la seva festa?  Existeix realment aquest club? Com és que no n’havia parlat mai?”

L’obra, estrenada a finals d’octubre del 2009, abans de celebrar el primer any de representació, ja havia aconseguit acumular 18 premis. A la pàgina web de l’obra es pot veure un petit tast d’escenes, així com entrevistes a la directora.

La representació de l’obra serà aquest dissabte 4 de juny a les 22h, amb el preu habitual de l’entrada, que és de 9€ la general i 7€ pels socis del Foment Cultural i Artístic.

Recomanacions personalitzades