El sènior femení de bàsquet es classifica per la final a quatre de Tercera Catalana

El CE Molins de Rei lluitarà per ser el millor equip de Catalunya de tercera catalana en una final a 4 que es disputarà aquest cap de setmana a Molins de Rei.

Les noies de Pere Galimany i Dani Colell ho han aconseguit. Després d’aconseguir el títol de lliga al seu grup i fer unes grans fases d’ascens, el sènior femení del CE Molins de Rei s’ha classificat per la final a quatre de la tercera catalana de bàsquet.

La competició es disputarà aquest cap de setmana a Molins de Rei en el que promet ser una gran festa pel bàsquet femení de la vila. Aquest equip ja va marcar història al ser en primer en aconseguir l’ascens a Segona Catalana i ara vol ser reconegut com el millor de Catalunya.

Recomanacions personalitzades