El Molins de Rei CF salva la categoria

El Molins de Rei CF manté la categoria un any més gràcies a una gran segona volta. En l’últim partit de lliga era obligatòria la victòria per evitar el descens i l’equip va estar impecable amb el juvenil Eric Criado fent 5 gols.

L'any vinent veurem el derbi de Molins a tercera catalana

L'any vinent veurem el derbi de Molins a tercera catalana

En l’últim partit de lliga el Molins de Rei Club de Futbol necessitava la victòria al camp de la Guàrdia per sumar els 3 punts i estar l’any que va a Tercera Catalana. Els de Sant Vicenç dels Horts es jugaven poc més que l’honor i davant tenien a un Molins que ha anat in crescendo i ha signat una segona volta espectacular.

El partit començava malament pels homes de Joan Garcia. El porter Jona era expulsat per tocar la pilota amb les mans fora de la seva àrea. Entrava Gerard, ja que Falcó va ser expulsat la jornada anterior. Però ni això va impedir al Molins realitzar el seu joc i en el primer quart d’hora Eric Criado ja havia fet el primer gol del partit. Ràpidament la Guàrdia va reaccionar i va fer l’empat. En una jugada fatídica per el Molins, Joel, es lesionava de gravetat.

El Molins s’havia de sobreposar a jugar amb un menys i només li quedava un canvi en el minut 25. Més tard la Guàrdia es va posar per davant. Un cop més Eric Criado marcava el gol del empat empalmant una volea inabastable per al porter local (2-2). La Guàrdia no va posar les coses fàcils als Molins i va tornar a avançar-se en el marcador. En els minuts finals de la primera part, un jugador local era expulsat per doble groga, ara eren deu contra deu i el Molins tenia tota la segona part per fer dos gols.

Als deu minuts de la segona, Eric feia el hat-trick i posava les taules. Va ser llavors quan el Molins de Rei va fer el millor joc de tot el partit generant ocasions. En una d’aquestes ocasions va arribar un penal. Va ser el capità, Andreu Margarit, l’encarregat de llançar-lo i el va transformar i posant l’equip per davant. El conjunt molinenc va seguir jugant molta intel•ligència i sortint bé amb la pilota des de la línia defensiva, fruit d’aquest bon joc van arribar dos gols més del juvenil Eric Criado aconseguint un repóker al partit més important de l’any. Va acabar el matx i l’equip encara no sabia si estava salvat, després de recontar totes les classificacions i resultats, el Molins de Rei CF serà l’any vinent equip de tercera catalana.

Recomanacions personalitzades